Isa Pantoja posando delante de la cámara

Isa P divideix la seva família amb una decisió que de ben segur portarà molta cua

Tot i que no va voler parlar, els rumors sobre un casament o un embaràs s'han disparat

Encara que hi havia molts dubtes sobre el futur de la seva relació, la veritat és que  Isa Pantoja (Isa P) i Asraf Beno ja fa dos anys junts. Tan feliços estan que cobren força els rumors que podrien casar-se molt aviat, concretament aquest pròxim mes de setembre.

I és que, de manera misteriosa, ells han deixat missatges a les seves xarxes socials sobre alguna cosa molt important que anunciaran a començaments de la tardor. Un casament que ja tenen pensat on se celebrarà, i això generarà controvèrsia en la família. Sí, perquè no agradarà a tots els membres del mediàtic clan.

El lloc escollit per a l'enllaç no agradarà a tota la família

El periodista Pepe del Real és qui, durant una intervenció a 'El programa de verano' de Telecinco ha revelat detalls del suposat enllaç de la parella. Així, ha explicat que la cerimònia sembla que tindria lloc a Marràqueix, una preciosa ciutat del Marroc. Un lloc que no agradarà a la família d'Isa Pantoja. Per què? Perquè està fora d'Espanya i la seva àvia, la senyora Ana, està molt delicada de salut i necessita atencions constants.

D'aquí que algun familiar hauria de quedar-se amb ella i no assistir a les noces. És més, en cas que la situació de la matriarca empitjorés seria més complicat tornar immediatament a Cantora des d'allà que si se celebrés a Espanya. Això sí, la parella té clar que, possiblement, faci dues cerimònies, ja que Isa i Asraf compten amb religions diferents.

Una possible gran exclusiva, el secret que tots volem saber

De la mateixa manera, l'esmentat periodista ha revelat qui seria el padrí. En concret, la jove li ha explicat que aquest seria «el meu germà. I de part d'Asraf no ho sé». A més de les noces, podria ser que Isa Pantoja donés una altra notícia bonica molt aviat. El seu company d''El programa de verano' li ha preguntat sobre si està embarassada o no. Davant aquesta qüestió, la filla d'Isabel Pantoja ha optat per no confirmar ni desmentir res.

En concret, el que ha fet ha estat dir: «Sóc molt supersticiosa i fins al setembre no puc explicar res. Estic molt nerviosa, però aquestes coses no es poden dir fins que no siguin segures». Unes paraules que l'únic que han fet és incrementar els rumors. Tant és així que ja hi ha qui estudia la possibilitat que la jove i el seu noi puguin sorprendre en unes setmanes amb una gran exclusiva. Exclusiva on s'oferiria casament i també l'embaràs. No obstant això, caldrà esperar per sortir de dubtes.