Marta López oblida completament Alfonso Merlos amb un atractiu exfutbolista

La col·laboradora està molt ben acompanyada durant els dies de descans a Marbella

Marta López en una imatge compartida a les xarxes socials
Marta López podria haver oblidat, finalment, Alfonso Merlos amb un futbolista | Instagram (@martalopeztv)

Després de trencar de la pitjor i més mediàtica manera possible amb la seva parella sentiments, Marta López no aixecava el cap. El fet que el seu xicot, Alfonso Merlos, preferís una jove periodista, Alexia Rivas, i a més a més assabentar-se per un error garrafal de l'amant durant una intervenció del periodista, feia pensar que seria impossible que Marta aconseguís tornar a enamorar-se per tot el dolor que ha patit.

Marta López ha trobat novament l'amor al costat d'un famós exfutbolista

Ara bé, sembla que alguna cosa ha passat perquè la col·laboradora canviï d'opinió. Marta es troba a Marbella, gaudint d'uns merescuts dies de relaxament, participant en la coneguda gala 'Starlite' i compartint moments bonics amb un grup d'amics. La polèmica no ha esquivat la famosa, sobretot pel fet de no portar la mascareta obligatòria tot i no haver-hi distància de seguretat. 

En les imatges que ha anat compartint a les seves xarxes socials, on la col·laboradora és molt activa, hem pogut veure que l'acompanyen la seva amiga Makoke, i també l'exfutbolista Efrén Reyero, exconcursant de 'MYHYV'. De fet, l'aparició del jugador no hauria d'anar més enllà d'una simple coincidència, si no fos perquè fa unes setmanes els dos van protagonitzar un 'tonteo' en el plató de 'Sálvame'.

'Sálvame' entra en possessió d'unes imatges molt compromeses

I a tot això se sumen els suggerents textos amb què acompanyen les seves imatges, clar senyal que alguna cosa està passant entre els dos, i és més que una amistat. De fet, el mateix programa de 'Sálvame' ha anunciat divendres, a través de la catalana Núria Marín, que disposava d'unes imatges molt compromeses de Marta, al costat d'un atractiu home. 

En aquest sentit, el programa ha aclarit que es tractava d'imatges molt calentes, protagonitzades per la tertuliana i un exfutbolista que, fa poc, va estar en aquell mateix plató. Si això ho vinculem al fet que Efrén apareix en les instantànies de Marta López, la connexió entre els dos és més que evident. 


Comentaris

envia el comentari