Surten a la llum les últimes paraules de la sogra de Paz Padilla abans de morir

Ana considerava a Paz Padilla com una filla més

Paz Padilla a l'enterrament del seu marit
La sogra de Paz Padilla l'estimava «com la filla que mai va tenir» | Gtres

Sens dubte, el 2020 no està sent un bon any per a Paz Padilla. Després de la defunció de la seva mare a principis d’any i la del seu marit fa unes setmanes, la humorista ha hagut de fer front a un altre dur cop tan sols un mes després d'acomiadar al que ha estat «l'amor de la seva vida», Antonio Juan Vidal, a conseqüència d'un tumor cerebral.

Aquesta setmana es coneixia la notícia de la mort d’Ana, la sogra de Paz Padilla. Ambdues estaven molt unides, ja que segons fonts pròximes a la presentadora Ana havia tractat a Paz com la filla que mai havia tingut. Anabel, anomenada Ana en el seu cercle més pròxim, era molt coneguda en la seva zona, ja que fins feia poc treballava com a professora de gimnàstica en un col·legi concertat situat en l'Avinguda d'Andalusia, una de les artèries principals de Cadis.

La mare d’Antonio Vidal mor un mes després que el seu fill

Els qui l'estimaven la recorden com una dona «especial, sempre pendent de com estàvem. Mai estava de mal humor, encara que quan havia de posar-se seriosa, es posava. Era un àngel... Ha estat una pena, molta gent diu que s'ha mort de pena després d'això del seu fill i això de la seva consogra. És que ha estat un gran pal».

La sogra de Paz Padilla moria a conseqüència d'un càncer que li havien diagnosticat feia poc més d'un any, pràcticament al mateix temps que el seu fill, Antonio Juan Vidal. Malgrat tot, Paz va estar amb tots dos en els seus últims moments, demostrant que per a ella la família és el més important.

L’últim missatge d’Ana a Paz Padilla

«Ana estimava a Paz com a una filla. Era una família que estava molt unida i una família que en aquests moments està trencada. Però et diré una cosa, abans de morir, Ana va agrair a Paz tot el que ella havia fet pel seu fill Antonio», asseguren els qui han estat amb elles en els últims anys.

Sens dubte, no són bons moments per a la presentadora de 'Sálvame', qui ha decidit retirar-se de la vida pública durant uns mesos després d'enfrontar-se, en tan sols 5 mesos, a la mort de la seva mare i del seu marit.


Comentaris

envia el comentari