Omar Montes

Incredulitat per l'última aparició d'Omar Montes a la tele: «El mai vist»

El cantant ha estat convidat al nou programa de La 2: 'Banana Split'

Omar Montes ha sorprès a tots els seus seguidors amb la seva última aparició televisiva. El cantant ha participat a 'Banana Split', el nou i divertit programa d'entrevista gastronòmica de La 2. Televisió Espanyola ha tornat a apostar per un format culinari després de l'èxit en pantalla de 'Masterchef' i de moment les dades d'audiència són positives. 

Omar Montes ha estat convidat al nou programa de La 2: 'Banana Split'

En aquest cas, 'Banana Split' és un programa que barreja tres ingredients fonamentals: música, menjar i humor. Sota aquesta premissa, es tracten diverses temàtiques des d'un punt de vista còmic i al voltant d'una taula on els convidats es reuneixen a esmorzar, dinar, berenar, sopar o prendre el vermut.

Presentat pel conegut periodista i crític gastronòmic, Mikel López Iturriaga, el format convida al voltant d'una taula a personatges del món artístic tan destacats com Amaia, Andrés Suárez, Camela, Rayden, Betty Missiego o Paloma San Basilio.

Sense cap dubte, els convidats tenen alguna cosa en comú: la seva passió per la música, tot i que hi ha perfils molt diversos. No obstant això, molt pocs s'esperaven que algun dia un d'aquests convidats pogués ser Omar Montes. Una situació que s'ha fet realitat amb l'emissió del tercer capítol del programa.

Incredulitat per veure a Omar Montes en un programa de La 2

Omar Montes és molt conegut a Telecinco i s'ha convertit en un personatge públic després de saltar a la fama per la seva relació amb Chabelita i el seu posterior pas per 'Supervivientes'. Precisament per aquesta raó, molts usuaris de Twitter s'han sorprès en veure'l participant en un programa d'una cadena seriosa i formal, com és La 2 de TVE.

«Una cosa mai vista! Omar Montes a TVE2. Veure per creure... # bananaSplit3», escrivia al seu compte de Twitter l'analista i director del magazín 'Micrófono abierto' de La8ZaragozaTV, Samuel Díaz.

A més, la incredulitat per veure al cantant urbà en un programa de la cadena pública també va ser compartida per altres usuaris anònims. «No ens deslliurem d'Omar Montes ni a La 2», escrivia aquest usuari fent referència a les constants aparicions televisives del cantant.

Burles a les xarxes socials per l'actitud d'Omar Montes a 'Banana Split'

Per si no n'hi hagués prou, el pas de l'artista pel programa no va ser gens discret. Omar Montes va utilitzar l'espontaneïtat i el sentit de l'humor, dos factors que el van ajudar a guanyar  'Supervivientes' fa uns anys.

El cantant ens té acostumats a far-la grossa sempre. De fet, ja l'hem vist protagonitzar diversos titulars durant el confinament pel constant incompliment de les normes sanitàries. No obstant això, en aquest cas el cantant ha generat burles a les xarxes socials per la seva increïble capacitat per menjar.

El convidat ha aprofitat el seu pas pel programa per devorar tot el que es trobava al seu pas i molts usuaris a Twitter han fet ressò de la seva fam voraç. Fins i tot han assenyalat que el cantant ha passat de l'entrevista, centrant tota la seva atenció en degustar els plats i, ja de pas, emportar-se les sobres a casa.

  • «Omar Montes quants dies portava sense menjar? # BananaSplit3»
  • «Mare meva, Omar Montes no para d'engolir»
  • «Omar Montes menjant i l'entrevista si això altre dia»
  • «Ja era fan d'Omar Montes, però després de veure'l en # BananaSplit3 menjant pollastre com si no hi hagués un demà i emportant-se les postres en un tupper, ho soc molt més»