Ana Obregón en un acte promocional de SinSombrero

Emotiu homenatge d'Ana Obregón a Álex Lequio per Tots Sants

L'actriu ha escrit un breu missatge al seu fill en aquest dia tan especial

Com cada vegada que l'ocasió ho ha requerit, Ana Obregón ha tornat a recordar al seu fill, Álex Lequio, a través de les xarxes socials, però aquesta vegada ha sestat pel Dia de Tots Sants. Sens dubte, aquest ha estat l'1 de novembre més trist per a l'actriu, que va perdre al seu únic fill el passat mes de maig, després de dos anys de lluita contra el càncer.

Encara abatuda per la seva pèrdua, qui va ser parella d'Alessandro Lequio no ha dubtat a manifestar públicament tot el seu dolor per la pèrdua del seu fill mitjançant unes paraules, que de segur, han emocionat a més d'un. «Vull enviar des del més profund del que queda del meu cor una abraçada d'amor a tots els que heu perdut als vostres éssers estimats i, en especial, als pares que han perdut un fill. A les 35.000 famílies dels morts per la pandèmia i les 120.000 famílies dels que moren cada any a Espanya pel maleït càncer», començava dient la biòloga en relació amb totes les pèrdues que han tingut lloc al llarg d'aquest any a causa del càncer i el coronavirus.

«Sabeu que a Espanya moren cada dia 325 persones de càncer, la majoria nens i joves? Per ells, si el càncer fos contagiós, quedar-se a casa confinats seria la seva oportunitat de viure. I ho farien sense queixar-se, amb responsabilitat i sense violència. Malauradament, el meu fill està entre ells, així que per respecte als que no hi són, no veieu una limitació de la llibertat en aquests confinaments, sinó l'oportunitat de viure i que visquin els vostres», afegia Ana Obregón.

«I tu, el meu Aless, volies viure, tenies tota una vida al davant. Amb 25 anys vas somriure al càncer, vas lluitar i vas patir en silenci animant als que estaven en la teva mateixa situació. La teva partida va ser un rugit que va trencar les parets de l'infinit i el teu exemple en aquesta vida ja té un ressò en l'eternitat», sentenciava l'actriu, emocionada, en recordar el seu fill.

Finalment, Ana llançava un emotiu missatge dirigint-se directament al seu fill: «Donaria la meva vida per tornar a abraçar-te encara que només fos un segon. Un segon amb tu a canvi de la resta de la meva vida».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vull enviar des del més profund del que queda del meu cor una abraçada d'amor a tots els que heu perdut als vostres éssers estimats i en especial als pares que han perdut un fill. A les 35.000 famílies dels morts per la pandèmia i les 120.000 famílies dels que moren cada any a Espanya pel maleït càncer. Sabeu que a Espanya moren cada dia 325 persones de càncer, la majoria nens i joves? Per a ells si el càncer fos contagiós quedar-se a casa confinats seria la seva oportunitat de viure. I ho farien sense queixar-se, amb responsabilitat i sense violència. Malauradament el meu fill està entre ells, així que per respecte als que no estan no vegeu una limitació de la llibertat aquests confinaments, sinó l'oportunitat de viure i que visquin els vostres. I tu, el meu Aless volies viure, havies tota una vida per davant. Amb 25 anys vas somriure a el càncer, vas lluitar i vas patir en silenci animant als que estaven en la teva mateixa situació. El teu partida va ser un rugit que va trencar les parets de l'infinit i el teu exemple en aquesta vida ja té un ressò en l'eternitat. Donaria la meva vida per tornar abraçar-te encara que només fos un segon. Un segon amb tu a canvi de la resta de la meva vida. #alessforever

Una publicació compartida de Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial) el

 

Una pèrdua molt dolorosa per a Ana Obregón

Sense cap mena de dubte, la mort d'Álex Lequio ha significat un abans i un després en la vida d'Ana Obregón. Tot i que l'actriu intenta fer vida normal, la veritat és que el seu fill està constantment dins del seu cap, tant que, fins i tot, no hi ha cap mes on la biòloga no el recordi a les seves xarxes socials. El mateix que Alessandro Lequio, Obregón sempre ha estat molt unida al seu fill Álex i, fins i tot, va arribar a mudar-se als Estats Units per estar a prop seu quan rebia el seu tractament contra el càncer.

Exemple de mare coratge i lluitadora, Ana Obregón mai s'ha donat per vençuda, fins i tot quan els resultats de les proves no eren els esperats. Generosa i comprensiva, sempre ha manifestat públicament com se sent a mesura que van passant els mesos després d'aquesta dura pèrdua.