Gloria Camila amb ulleres de sol veient una corrida de toros

Gloria Camila rep un suport inesperat després de ser criticada per diverses actrius

La presentadora ha sortit en defensa de la filla d'Ortega Cano després de les crítiques per la seva nova faceta professional

Gloria Camila acaba de començar la seva nova etapa com a actriu, i és que la filla de José Ortega Cano i Rocío Jurado formarà part de l'elenc continu de la nova sèrie que s'està produint per a Televisió Espanyola, 'Dos vidas'.

«Se m'ha donat l'oportunitat de participar en una sèrie a TVE1. Òbviament he passat càstings i tot, que no vull que ningú s'ho prengui a males», confirmava ella mateixa a les seves xarxes socials. «La trama de la història és increïble. I ja us confirmo que estic molt contenta, que tinc ganes i estic aprenent molt. L'equip és meravellós», ha dit la filla d'Ortega Cano.

Crítiques a Gloria Camila

No obstant això, aquesta feliç notícia per a ella, ha suposat la crítica d'algunes companyes, ja que són diverses les actrius reconegudes que consideren un intrusisme laboral la nova professió de Gloria Camila. «Aquesta senyoreta és actriu? No ha estudiat, no és actriu», va manifestar Marisol Ayuso a 'Sálvame', qui va donar vida a Eugenia a 'Aída'. «Però, vostè què és el que ha fet en aquesta professió? Quina trajectòria té vostè de treball? És que no entenc res. Juguen amb la professió, no se'ns respecta. La ignorància és molt atrevida», concloïa.

Melani Olivares, una altra actriu que també va formar part d'aquesta sèrie de Telecinco, ha expressat alguna cosa similar: «No crec que Gloria Camila em tregui a mi un personatge. Primer, per què li porto 27 anys, saps? La interpretació és exercitar-se i és tenir una professionalitat. Si tu això no ho saps fer, doncs duraràs tres telediaris». D'altra banda, Fedra Lorente va manifestar: «Una protagonista no li hauran donat, serà un paperet. La gent no es mulla d'aquesta manera. Una protagonista a algú que no ha fet res, no crec».

En canvi, per la seva banda, Mar Regueras també va reconèixer que el fitxatge de Gloria Camila per a la nova sèrie de Televisió Espanyola li «sembla fatal» perquè «som molts i moltes els que estem sense treballar». «Ni tenir una nominació, ni tenir un Goya, ni tenir una carrera, ni 20 anys de professió serveix per a res. L'única cosa que serveix són les xarxes socials: Instagram, TikTok i poc més. I si no tens seguidors no ets ningú», etzibava.

«A mi m'encantaria estar treballant ara mateix. Si ens deixa el lloc als altres també, bé», va dir Angy Fernández, la més benèvola de totes. «Jo crec que Gloria Camila amb tot el que ha viscut ja, amb l'ex-xicot que té i tot, ja bastants crítiques ha rebut».

El suport de Paz Padilla

Paz Padilla al plató de 'Sálvame'
La presentadora ha sortit en defensa de la filla d'Ortega Cano | Telecinco

Paz Padilla va acudir al teatre per donar suport amb la seva presència l'estrena de 'L'última tourné', l'obra d'Alaska i Mario Vaquerizo. I durant una breu entrevista que va tenir allà amb la premsa, l'estrella de 'Sálvame' no va dubtar a defensar a Gloria Camila després de totes les crítiques que ha rebut des que va compartir la notícia de la seva nova faceta.

«'Olé' ella! Si et critiquen és senyal que tu ets a dalt. L'important és tenir talent i si ho tens és el públic qui et dirà sí o no», va sentenciar la gaditana. Malgrat totes les crítiques que ha rebut, també han estat diverses les persones que han sortit en defensa de la filla de Rocío Jurado, d'entre les quals es troben diverses dels seus companys de la ficció. «Gent entregada, treballadora i talentosa», va escriure l'actor Kenai White sobre la filla d'Ortega Cano.

Mario Vaquerizo i Alaska també van defensar la nova faceta de la germana de Rocío Carrasco en una entrevista amb 'El Catalán': «Quan jo vaig arribar a 'La bola de cristal', jo no havia presentat un programa en la meva vida. Quan vaig fer la pel·lícula amb Pedro Almodóvar jo tenia 15 anys. Cal estar oberts a què tothom faci de tot», va dir la mexicana. «Després ho faràs bé, malament, agradaran a unes persones, a altres no. Ningú té dret a això».

«La gent que està criticant això, està infravalorant a la productora que ha fet 'Velvet', que ha fet 'Mercado Central', és 'Bambú' col·laboració amb TVE. No només critiquen Gloria, també critiquen la feina de la gent que està aquí fent càsting amb la qual cosa la gent és 'gilipolles'», va expressar Mario Vaquerizo per part seva.