Un nuvi i una núvia abraçats agafant un ram de flors

Nou casament reial a Espanya: «Res ni ningú impedirà el nostre enllaç»

El futur marit ha afirmat que l'enllaç tindrà lloc el pròxim 24 de juliol

Marco Juncadella Hohenlohe té molt clar que l'any vinent passarà per l'altar. La seva relació amb la influencer Lucía Bárcena està més que consolidada i la data de les grans noces 'reals' ja està marcada en el calendari.

En plena quarantena, Marco Juncadella va dissenyar l'anell i va planejar l'estratègia perfecta per a demanar-li matrimoni a la seva parella. Un moment màgic que ella va compartir en les seves xarxes socials a so de bombo i platerets.

«Casa't amb el teu millor amic! Foto favorita, amb la meva persona favorita, en el meu lloc favorit del món just després del SI més rotund de la meva vida» va escriure la gallega en Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Con quien te haga reír hasta llorar, con quien cree en ti porque tú puedes con todo, con quien te haga disfrutar de cada segundo de la vida, con quien te haga soñar, con quien compartir locuras y aventuras, con quien sientas que sois uno, un equipo, el más fuerte y seas su prioridad por encima de todo. Con quien te hace feliz de una forma que nadie más puede. Con quien te robe el corazón y te ponga la piel de gallina con cada beso, con quien te mire como si fueses magia y te cuide cada día como si fuese el último. Cásate con tu mejor amigo! Foto favorita, con mi persona favorita, en mi sitio favorito del mundo justo después del S I más rotundo de mi vida

Una publicación compartida de Lucía Bárcena ♡ (@luciabarcena) el

Marc Juncadella i Lucía Bárcena es casaran el pròxim 24 de juliol

Ara, el fill de la princesa alemanya Cristina Hohenlohe ha trencat el seu silenci per a confirmar que les seves noces tindran lloc el pròxim 24 de juliol passi el que passi. La pandèmia no va retardar la seva petició de matrimoni i tampoc retardarà la gran cerimònia.

«Tenim de tot menys por. Res ni ningú impedirà les nostres noces», ha assegurat Juncadella en una entrevista que va concedir a través de l'Instagram de la seva parella.

Els seguidors de la gallega van sotmetre al genet a un intens interrogatori que ens ha deixat en xoc. L'aristocràtic ens ha acostumat a un hermetisme que s'ha trencat des que va iniciar la seva relació amb Lucía Bárcena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hace dos meses me pidió que me casase con él.

Una publicación compartida de Lucía Bárcena ♡ (@luciabarcena) el

Al llarg dels seus dos anys de relació han estat diverses les publicacions que hem demanat en l'Instagram de la gallega. Encara que ella ha intentat preservar la intimitat del seu nuvi, ha estat el mateix 8genet el que ha anat acostant-se a poc a poc al focus mediàtic.

Una mostra d'això és l'entrevista molt personal a la qual es va sotmetre en Instagram, on va parlar dels detalls de la seva relació, la seva vida fins ara i la seva passió pels cavalls. Cal recordar que Marco va començar a muntar a cavall als catorze anys i fins i tot va representar a Espanya en la modalitat de salt d'obstacles durant quatre anys.