La Reina Sofia en el interior de el coche oficial

Nova polèmica a la Casa Reial: Sofia consuma el seu distanciament amb Letícia

El fet ha cridat poderosament l'atenció

Des de fa molt temps es ve parlant del distanciament que hi ha entre la reina Sofia i la reina Letícia. Un distanciament que s'ha fet palpable en el passat amb determinats gestos en públic, que després van intentar ser suavitzats. No obstant això, cada vegada hi ha més separació entre aquestes dues dones, la qual encara s'ha fet més palpable a través d'un gest per part de l'esposa de Joan Carles I.

Les reines, cada vegada més separades

Quan Letícia i el llavors príncep Felip van anunciar el seu compromís de manera oficial, ella va dir que tenia com a gran exemple a la seva sogra però, tot i això, el temps i les circumstàncies han propiciat que aquesta intenció hagi quedat en l'oblit.

Dins el si de la Família Reial han tingut lloc molts fets que han ocasionat que la relació entre l'actual reina i l'emèrita es refredi. I no només això, sinó també que es mostrin com dues dones que res tenen a veure l'una amb l'altra. Precisament ara, aquest distanciament s'està fent més palpable, ja que mentre l'esposa de Felip VI ha apostat per mostrar-se cada vegada més natural i austera, la de Joan Carles I fa tot el contrari.

La reina Letícia en les seves últimes aparicions públiques ha aparegut amb sabata plana, peces de vestir de marques espanyoles i fins i tot amb roba 'low cost', no obstant això, la seva sogra no ha deixat de fer ostentació de la seva posició. I el detall més recent que ha demostrat que ambdues són molt diferents ha arribat aquests dies, concretament, la reina Sofía ha acudit a un banc d'aliments a Ciudad Real lluint una bossa nova que costa 950 euros. Així, ho ha revelat la periodista Pilar Eyre.

A la signatura Valentino Garavanni pertanyia aquest complement, petit, de color negre i amb tatxes que era absolutament inapropiat per a l'ocasió perquè assistir a una cita solidària, on s'ajuda a les famílies sense recursos, amb una bossa que suposa el salari mínim de moltes persones no té lògica.

Bossa de la signatura Valentino Garavani
La bossa que va lluir la reina Sofia costa 950 euros | Valentino Garavani

D'aquesta manera, el que ha quedat clar és que, com hem esmentat, les dues reines ja no tenen res a veure. Letícia coneix la realitat del país i intenta adequar-se a la mateixa dins del seu paper. Per la seva banda, Sofia es mostra aliena a tot, fins i tot a les polèmiques del seu marit. Ella fa la seva vida com sempre ha fet i no renuncia a res.