María Patiño en ple 'Sábado Deluxe'

María Patiño se'n va de la llengua i revela el secret que posa contra les cordes Mainat

La col·laboradora no entén per què l'empresari català demana discreció

L’intent d’assassinat de l’empresari català Josep María Mainat per part de la seva esposa està sent el tema del moment. Gairebé tots els programes i mitjans de comunicació han fet eco de la notícia, però si hi ha una cadena que està aprofitant-se d’aquest nou ‘culebrón’ és Telecinco.

En especial ha estat ‘Sálvame’ i els seus col·laboradors qui han investigat sobre el tema i han destapat nous vídeos i àudios amb filtracions. A més, sempre hi ha un reporter davant la casa de l’empresari – habitatge on suposadament viuen més de 20 persones i, a més, ara es lloga per tenir trobades sexuals.

María Patiño confirma que Mainat «col·labora de manera activa» amb ‘Sálvame’

Ara, ha estat la col·laboradora María Patiño qui ha donat noves novetats a ‘Sálvame’. En primer lloc, ha parlat sobre la mencionada mansió on viuria Josep Maria Mainat amb la seva encara dona, Angela Dobrowolski, i fins a 23 persones més. «Em confirmen que Josep Maria té la capacitat de veure tot el que passa dins la casa», va afirmar Patiño en directe. «Té càmeres instal·lades que Àngela tapa amb gorres, però hi ha un altre sistema que ella no controla i Mainat sí».

La col·laboradora de Telecinco i presentadora de ‘Socialité’ també ha posat la mà al foc sobre l’origen dels vídeos i altres filtracions de Mainat. Segons ella, és el mateix català qui «col·labora de manera activa amb ‘Sálvame’». Així, la periodista assegura que «Mainat és una presumpta víctima. La major part de les nostres filtracions venen de part de Mainat. Té una estratègia mediàtica i una estratègica jurídica, i per això em consta que demani discreció».

Es confirmen les dades que Alina va confessar a 'Sábado Deluxe'

D’aquesta manera es confirmaria allò que Alina ja va explicar a ‘Sábado Deluxe’ després de passar pel polígraf de Conchita. Alina està sent una peça clau en aquesta història, ja que segons explica ella és una treballadora russa que va viure a la famosa casa del productor durant un temps.

Alina es va donar a conèixer després de ser la protagonista d'un vídeo que els reporters de televisió van gravar en directe davant de la casa de Mainat i on va revelar que ella havia estat parella del suposat amant d'Ángela Dobrowolski. «El meu ex-xicot ‘escort’ llatí és amant de la dona de Mainat».

Cada dia que passa ens sorprèn un nou detall o secret sobre aquesta parella i l’intent d’assassinat que va tenir lloc aquest estiu però que no ha transcendit públicament fins ara. Caldrà esperar per veure com la justícia resol aquesta història i quanta veritat amaguen els rumors que van aflotant sobre la fiabilitat de Mainat.