Belén Esteban al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban se suma a una de les teories que més força guanyen sobre Mainat

La col·laboradora s'ha pronunciat sobre el presumpte intent d'assassinat del productor

El cas del presumpte intent d'assassinat de Josep Maria Mainat a mans de la seva dona, Angela Dobrowolski, manté en suspens tots els mitjans de comunicació, i també gran part del país. Cada dia surten noves informacions que aporten una dosi de dramatisme al cas i Telecinco no ha deixat passar l'oportunitat per omplir la seva graella televisiva.

Algunes situacions surrealistes que envolten el cas han aixecat alguns dubtes entre els col·laboradors de 'Sálvame'. El programa de Jorge Javier Vázquez va emetre enregistraments inèdits del matrimoni i és testimoni directe de les entrades i sortides d'alguns personatges una mica estranys dins de la casa de Mainat. Com a resultat, es comença a teixir una història digna d'una novel·la on fins i tot la pràctica del vudú entra en joc.

Belén Esteban comença a dubtar de la història de Mainat

Tan rocambolesques són les informacions sobre el cas que arriben cada dia que Belén Esteban ha començat a dubtar sobre el que està passant. La de Paracuellos comparteix amb Josep Maria Mainat la mateixa malaltia - tots dos són diabètics- situació que, presumptament, va aprofitar Angela per acabar amb la vida del seu marit injectant-li insulina.

«Jo sóc diabètica. Et pot donar una baixada de sucre. Imagina que Miguel m'està punxant: Tu et despertes!» opinava Belén Esteban sense poder creure que Mainat no s'assabentés que la seva dona l'estava punxant mentre dormia. «Que t'han d'agafar el glucòmetre, agafar-te el braç i punxar-!», exclamava incrèdula.

Josep Maria Mainat comparteix malaltia amb la de Paracuellos

Belén coneix perfectament la malaltia i sap el delicat que resulta que a un hiperglucèmic se li injecti insulina sense necessitat. «Jo sóc diabètica i és que això és molt perillós» ha insistit. A més, la col·laboradora no entén com és Angela va usar l'ordinador del seu marit per planificar l'assassinat i deixava una pregunta en l'aire. «Una noia que estudia medicina i vol perpetrar un assassinat es connecta amb un ordinador que és de Mainat?».

Però Belén no ha estat l'única que ha qüestionat el cas, i és que durant aquest cap de setmana l'actitud de Josep Maria Mainat no ha passat desapercebuda i són molts els que no entenen com el productor de televisió comparteix missatges a Twitter on deixa entreveure que tot el que s'està succeint fora de casa li «fa gràcia». Sens dubte un cas rocambolesc que ha acaparat els mitjans de comunicació i que manté enganxada a l'audiència.