Rocío Flores al plató de Telecinco durant una entrevista de 'Supervivientes'

Rocío Flores trenca el silenci sobre el rumor més gran del moment

La filla d'Antonio David Flores ho ha mostrat tot a les seves xarxes socials

Fa diverses setmanes que s'especula sobre la possibilitat d'un distanciament entre Gloria Camila i Rocío Flores. En el passat, les dues han demostrat haver estat ungla i carn. La filla de Rocío Carrasco recentment s'ha mudat amb el seu xicot, de manera que ja no està a prop de la seva tia. Diversos mitjans han apuntat al fet que les joves estan bastant distanciades. L'últim que se sap és que Gloria Camila va dir que entre elles no passava res, simplement que Rocío Flores estava decidida a estar en la mateixa casa que Manuel Bedmar.

La veritat és que Gloria Camila i la seva neboda han sigut durant molts anys el millor suport que han tingut, ja que ambdues comparteixen la mateixa tristesa de no saber res sobre Rocío Carrasco. Malgrat aquesta gran unió, la filla d'Antonio David Flores ha decidit mudar-se al costat de la seva parella, de manera que ara no podrà passar tant de temps amb Gloria.

La vida està canviant per a Rocío Flores, ja que des que va aparèixer a 'Supervivientes' s'ha convertit en un dels personatges més buscats per la premsa del cor. El seu pare, Antonio David, ha estat l'encarregat de dir a 'Sálvame' que la seva filla està bé i que no hi ha cap problema amb Gloria Camila. Per culpa de tots aquests rumors, Rocío Flores ha decidit finalment trencar el silenci i ha explicat per fi el que passa amb la seva tia.

Rocío Flores s'ha retrobat amb Gloria Camila

La filla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco ha volgut expressar a través de les seves xarxes socials com se sent i el tipus de relació que existeix amb la seva tia. És habitual veure com la jove utilitza el seu Instagram per fer públics diversos comunicats en lloc d'acudir als platós de televisió.

L'exconcursant de 'Supervivientes' ha mostrat unes històries on apareix al costat de Gloria Camila, després d'haver estat un temps sense veure's. Rocío Flores ha tornat a Madrid després d'haver finalitzat la mudança amb el seu xicot. Per uns dies, la filla d'Antonio David ha deixat Màlaga per anar a la casa que té Gloria a Madrid.

Allà ha passat diversos dies i, jutjant pel que Rocío Flores ha compartit a les seves xarxes socials, sembla que està genial amb la seva tia. D'aquesta forma la neta de Rocío Jurado ha deixat bastant clar que la seva relació amb Gloria Camila és perfecta.