Imatge de Mila Ximénez en una sessió de fotos per una revista

Mila Ximénez esclata contra els que posen en dubte la seva malaltia

La col·laboradora ha ensenyat proves molt clares del que està passant

Mila Ximénez va rebre un cop dur després que li fos diagnosticat el càncer de pulmó que pateix. Un cop superat l'impacte inicial, la col·laboradora de 'Sálvame' es va prendre uns mesos de descans per començar el tractament i va romandre tot l'estiu allunyada de la televisió. La seva reaparició al setembre a 'Sábado Deluxe' va ser un alleujament per als seus companys i la seva tornada a la feina va quedar embolicada en polèmica.

El bon aspecte de la col·laboradora aixeca sospites

El bon aspecte que lluïa Mila Ximénez va ser el tema que va circular sense pietat per les xarxes socials, on molts van començar a dubtar sobre l'existència de la malaltia. «Perdó per venir maquillada, perdó perquè no em caigui el pèl» va dir en to irònic. La veritat és que la periodista ha mostrat una fortalesa molt gran i la seva tornada a la televisió ha estat un bàlsam per a ella. Mila necessitava tornar a la feina i amb això a la normalitat, mentre segueix la seva lluita contra el càncer.

Però sembla que encara queden algunes persones escèptiques que continuen qüestionant la seva salut a causa de la vitalitat i enteresa amb què cada dia afronta un nou programa. A tots ells, Mila Ximénez ha enviat un contundent missatge ensenyant les seqüeles que el tractament li està deixant a la pell.

La col·laboradora va ser enxampada per un periodista mentre estava fent una passejada pels carrers de Madrid. «Em trobo molt bé. Aquesta setmana he de parar després de la setmana de tractament», va respondre davant l'interès del reporter.

Mila Ximénez amb mascareta ensenyant el seu braç
Mila Ximénez ensenya les marques que la quimioteràpia està deixant en el seu braç | Europa Press

«Et molesta que qüestionin la malaltia?»

Tot seguit va ser preguntada sobre com li estan sentant les crítiques que ha rebut des que va confessar la seva malaltia i la incredulitat d'alguns que la qüestionen. «Et molesta que qüestionin la malaltia?» va voler saber el reporter, a qui Mila va contestar ensenyant el blau que té en el seu braç a causa del tractament. Una contundent manera de callar les boques que segueixen sense creure que estigui malalta.

No és la primera vegada que Mila es defensa de les crítiques. Fa uns dies va publicar un missatge al seu compte d'Instagram dedicat a tots els seus 'haters'. «No em fan mal els que posen en dubte la meva malaltia. L'únic que em faria mal és que m'esborressin el somriure i les ganes de lluitar. Això seria regalar-los les meves forces. I aquest és el meu tresor», escrivia al costat d'una foto en blanc i negre on la veiem amb mascareta.