La prova definitiva que deixa clar si Aurah Ruiz i Jesé Rodríguez estan junts

La model i el futbolista han passat per situacions molt complicades

Aurah Ruiz en un camp de futbol
Aurah i Jesé tenen un fill en comú després de la seva relació | Europa Press

Aurah Ruiz torna a estar en el focus mediàtic per la seva vida privada. L'exconcursant de 'Gran Hermano' ha estat molt a prop dels seus seguidors durant tot aquest temps gràcies al seu canal de Mtmad en què explica tot el que està vivint, així com l'estat de salut del fill que té en comú amb el futbolista Jesé Rodríguez.

La model i el futbolista van mantenir una relació durant diversos anys. No obstant això, tota la història va finalitzar fa tres anys de la pitjor manera possible. Aurah sempre ha criticat la vida de la seva exparella, així com que mai es feia càrrec del fill que tenen en comú, Nyan. El petit té una malaltia rara per la qual ha d'estar hospitalitzat molt sovint.

La jove sempre ha assegurat més d'un cop que Jesé no ha estat un bon pare. Després de tots aquests anys, en què ha existit una guerra entre tots dos, el futbolista ha tingut diversos fills més amb diverses dones diferents. A més, no ha tingut el rendiment esperat i el seu actual club el PSG ha intentat desfer-se'n mitjançant múltiples cessions a diversos equips com Las Palmas, l'Stoke City o l'Sporting de Portugal.

Jesé Rodríguez vol tornar a Espanya per estar amb Aurah Ruiz

La realitat és que el futbolista ha fracassat en tots els seus destins i sempre acaba tornant al club que té els seus drets. El PSG ha insistit molt a buscar-li un destí però sembla que mai arriba. És per aquest motiu que el futbolista hauria demanat al seu club que li busquin un equip a Espanya.

El futbolista vol tornar al seu país per una sola raó: Aurah Ruiz. Fa unes setmanes els van sorprendre tothom sopant a París en el que semblava una cita romàntica. Molts són els rumors que apunten que Jesé i Aurah tornen a estar junts. La prova definitiva és que Jesé hauria demanat jugar al València, cedit aquesta temporada, per a estar molt més a prop de la mare del seu primer fill.

Tot apunta que l'exparella vol donar-se una segona oportunitat i que Jesé vol asseure el cap després d'haver estat amb diverses dones en els últims anys. La vida els pot donar una segona oportunitat a tots dos. Aurah ni ha confirmat ni ha desmentit que torni a estar amb Jesé, simplement s'ha limitat a dir que és feliç fent el que vol.


Comentaris

envia el comentari