Captura de Aurah Ruiz durante un programa en Mtmad

Aurah Ruiz publica una foto sense roba i destapa tots els rumors: Operada o Photoshop?

Les xarxes qüestionen la veracitat de les imatges

Aurah Ruiz  ha tornat a ser notícia  després d'estar uns mesos força desapareguda del focus mediàtic. Fa uns dies ja va estar parlant amb els seus seguidors al seu canal de 'Mtmad' i va confessar quin va ser l'error mèdic que va determinar la malaltia del seu fill i la seva causa. 

Segons va explicar, les investigacions determinen que la malaltia  que pateix en Nyan és genètica: «Tant ell com jo tenim el mateix gen mutat. El nen ha heretat aquest gen però el seu cos no respon. Genèticament, Jesé  i jo no som compatibles, els metges ens van arribar a preguntar si érem família», va confessar Aurah.

Ara, uns dies després d'aquesta confessió, la jove torna a ser notícia per unes imatges  que ha penjat a les seves xarxes socials. Aurah Ruiz acaba de fer 30 anys, i per celebrar-ho ha pujat unes fotos en biquini al seu compte personal d'Instagram. 

Aurah Ruiz, operada o ha fet servir 'Photoshop'?

Les imatges, però, han provocat una enorme polseguera  entre els seus seguidors i altres usuaris a qui els ha arribat la foto. L'ex de Jesé no és aliena a aquestes situacions, ja que les seves publicacions sovint acaben provocant algun tipus de polèmica. Ara, però, al centre de tota la nova polèmica s'ha situat el seu propi cos

Molts usuaris que han vist les imatges creuen que és impossible que Aurah tingui aquest cos, com a mínim de forma natural. Molts l'han acusat de manipular  les fotos amb el 'Photoshop' i fer el seu cos més fibrat, però altres usuaris van més enllà i directament creuen que s'ha operat.

Sense cap mena de dubte, les seves fotos criden molt l'atenció, especialment per la forma de la seva cintura  i els seus malucs, que no tenen una aparença massa reals, com a mínim sense estar moltíssimes hores al gimnàs i amb dietes molt estrictes. 

En qualsevol cas, els usuaris de les xarxes estan molt dividits sobre què és el que realment passa en aquestes fotos. Alguns fins i tot asseguren que simplement és la postura que ha escollit la que provoca aquest efecte. De moment, però, només ella sap la veritat i no sabem si acabarà explicant-ho als seus seguidors.