Álex Lequio

El que va sonar en el funeral d'Álex Lequio i que resumeix tot el viscut

'Honor Him', un tema de la pel·lícula 'Gladiator', va ser l'homenatge al jove per lluitar de manera incansable contra el càncer

Álex Lequio ha pogut per fi descansar en pau després de moltes setmanes de la seva mort. Fins ara, la pandèmia de coronavirus només havia permès un funeral amb tres persones per acomiadar-se d'ell: La seva mare, Ana Obregón; el seu pare, Alessandro Lequio; i la seva xicota, Carolina Monje.

Ara que la situació ho ha permès, la família d'Álex ha volgut celebrar un funeral  en condicions, amb tots els familiars i amics que més el van estimar en vida. Sense dubte, l'acomiadament  que es mereixia i que la seva mare va voler donar-li aquest 30 de juny. 

Un dels detalls que més han transcendit sobre aquest funeral va ser la música  escollida per fer-li un últim homenatge i que resumeix a la perfecció el que han sigut els últims dos anys de vida d'Álex. 

Un funeral amb banda sonora

Minuts abans d'acabar la missa, a la cerimònia va sonar la cançó 'Honor Him' de la pel·lícula 'Gladiator', del compositor Hans Zimmer, una banda sonora que va acompanyar l'Álex en els moments més crítics de la seva malaltia.

La seva mare, Ana Obregón, va entrar a l'església acompanyada de les seves germanes Amalia  i Celia, les tietes d'Álex. Després van entrar els seus tiets, Javier  i Juancho, també germans d'Ana; i Celia Vega-Penichet, neboda d'Ana i cosina d'Àlex. 

Alessandro Lequio, per la seva banda, va entrar acompanyat de la seva dona María Palacios, i una mica per darrere, Carolina, la xicota d'Álex, que li va prometre abans de morir que seguiria unida als seus pares. 

Ana Obregón s'acomiada del seu fill

Un cop van estar dins del recinte i poc abans del final del funeral, Ana Obregón va voler dedicar unes últimes paraules al seu fill: «El dia en què vas néixer tu, vaig néixer jo. Gràcies, perquè m'has donat els 27 millors anys de la meva vida». Unes paraules que van emocionar molt els assistents.

Després d'aquestes paraules, Alessandro Lequio  es va acostar a ella, es van abraçar i l'italià li va fer un petó. A la sortida, dos amics íntims d'Aless van abandonar l'església amb el retrat enorme del jove que havia presidit l'altar durant la missa.