YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El 'look' d'Alejandra Rubio en plena platja que espanta mig país

La filla de Terelu no ha encertat en l'estilisme

Alejandra Rubio
La filla de Terelu no ha encertat en l'estilisme | Telecinco

Alejandra Rubio es caracteritza pels seus 'looks' tan particulars. La filla de Terelu Campos sempre opta per estilismes de temàtica 'dark', marcant una clara diferència amb la resta de joves famoses que es comencen a fer un forat a la televisió i a les xarxes socials. Alejandra procura mantenir-se fidel als seus gustos i es nega a renunciar-hi en les seves aparicions públiques.

Però encara que la seva actitud per no deixar-se portar pels convencionalismes de la moda és admirable, hi ha situacions que requereixen un altre tipus d'estilismes. En una de les seves últimes aparicions al costat del seu nòvio Tassio, Alejandra Rubio ha estat vista anant a la platja acompanyada per Raquel Bollo i Luis Rollán, però el 'look' escollit no ha estat per a res l'adequat.

Mentre que els seus acompanyants lluïen robes estiuenques, s'ha pogut veure la neta de Maria Teresa Campos amb jaqueta negra de màniga llarga i botes a joc, una elecció gens encertada per passar un dia de platja. Com era d'esperar, en publicar la foto, els usuaris de les xarxes socials no han trigat a reaccionar.

La xarxa no entén res

«Amb botes a la platja?», «A 35 graus, màniga llarga i botes, mare meva», «Amb botes, bossa i jaqueta a la platja? Quines pintes», «Tindrà els peus cuits», «Amb botes de cowboy»,«Platja i ella amb màniga llarga i botes», «No has après que als llocs amb platja no es va amb blazer negra, jersei amb coll negre, botes camperes negres i bosseta de marca negra?», són alguns dels comentaris que ha rebut la publicació.

No sabem com haurà passat Alejandra Rubio aquest dia de platja amb la calor tan sufocant que ja comença a fer al nostre país vestida amb aquest 'look', però del que sens dubte haurà gaudit és de la companyia del seu xicot i dels seus amics.


Comentaris

envia el comentari