ÚLTIMA HORA

🚨 Carme Forcadell i Dolors Bassa, obligades a tornar avui mateix a la presó

URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Sorpresa: Boda d'última hora a la reialesa europea

Beatriu de York i el seu promès, l'empresari Edo Mapelli, han contret matrimoni en una cerimònia íntima i secreta

Foto d'uns nuvis sortint del seu casament
Beatriu de York s'ha casat de manera íntima | Pixabay

Les noces de la reialesa europea solen ser grans esdeveniments marcats en el calendari amb molt temps d'antelació. Organitzar un enllaç real amb milers de convidats procedents de tot arreu del món i luxes per tot arreu és una tasca que comporta molta preparació.

El casament secret de Beatriu de York i Edo Mapelli

Per aquest motiu, ens ha sorprès enormement el casament d'un membre reial britàniccelebrat aquest passat divendres a la capella d' 'All Saints' de Windsor. Beatriu de York i el seu promès, l'empresari Edo Mapelli, han contret matrimoni en una cerimònia íntima i secreta a la qual han acudit al voltant de 20 convidats.

Segons revelava el mitjà britànic 'The Sun', alguns dels convidats a aquest enllaç privat van ser la reina Isabel II, Felip d'Edimburg i el príncep Andreu, pare de la núvia. No obstant això, la monarca britànica només va estar present durant una hora perquè tenia un altre compromís al qual assistir dins de la seva agenda reial.

Les raons d'aquestes noces inesperada i precipitada han estat revelades per un amic de la parella al diari 'The Sun'. «La idea era que se celebrés abans que la reina iniciï les seves tradicionals vacances a Balmoral».

La monarca britànica renúncia a un casament amb magnificència

Així, Beatriu de York finalment s'ha casat en una cerimònia modesta, ràpida i senzilla per complir de forma estricta amb les mesures implantades al país per contenir el coronavirus. La pandèmia ja va ser l'origen d'aquest casament organitzat in extremis després de suspendre el que tenien programat pel passat mes de maig, quan el confinament impedia celebrar cap esdeveniment.

El pla inicial de la parella era donar-se el 'sí vull' en un casament amb centenars de convidats celebrat al palau de Buckingham. No obstant això, la parella ha preferit renunciar a la luxosa cerimònia per segellar el seu amor aquest any en un ambient més íntim i seguint els protocols de seguretat.


Comentaris

envia el comentari