ÚLTIMA HORA

🚨 Carme Forcadell i Dolors Bassa, obligades a tornar avui mateix a la presó

URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Inesperat missatge de Beatriz Tajuelo sobre el seu ex, Albert Rivera

Van acabar la seva relació a principis de 2019

Imatge d'arxiu de l'ex d'Albert Rivera, Beatriz Tajuelo
Beatriz Tajuelo i Albert Rivera van acabar la seva relació a principis de 2019 | EP

Beatriz Tajuelo és l'exparella d'Albert Rivera. Malgrat això, no li agrada gens que se l'etiqueti per ser la 'parella o exparella de'. Tajuelo està «cansada» de ser «l'ex d'Albert Rivera» i per això intenta construir la seva imatge com 'influencer' de disseny. Ho ha deixat molt clar en unes declaracions que recull aquest divendres el portal 'Chance', on es mostra molt feliç de trobar-se soltera, sense parella.

«A dia d'avui estic molt bé així, molt tranquil·la, molt feliç, amb la meva família, amb un munt d'amics, aquí on vaig hi ha amics, tinc unes ganes tremendes de conèixer gent de molts llocs i gaudir de la vida. La resta, si ha de venir vindrà, ja veurem. De moment no hi ha ningú que m'hagi robat el cor», explica Tajuelo en referència a una futura relació de parella.

Tajuelo parla sobre Albert Rivera i només té bones paraules per a ell i per a Malú

Ara, Beatriz Tajuelo ha deixat clar que Albert Rivera és lliure de fer el que vulgui i ser feliç: «Jo no opino de la seva vida, ell que faci el que vulgui. És lliure de fer el que vulgui». Malgrat tot ella només té bons desitjos per a la seva exparella i Malú: «Per descomptat, això sempre. Cal saber diferenciar unes coses de les altres i és una persona amb la qual has compartit la teva vida, sempre se li desitja el millor, que sigui súper feliç tant ell com altres parelles que he tingut, tothom».

El que no entra en els plans de la influencer és llegir el llibre d'Albert Rivera: «No, directament no. No crec que m'ho llegeixi». Després d'anys de relació amb el polític, insisteix que no li agrada l'etiqueta de 'parella de': «Crec que aquí ve la meva tasca de treballar per aquesta». Tajuelo, de 40 anys, està dedicada en cos i ànima a la seva nova faceta com a 'influencer', que el porta a centenars d'esdeveniments cada any. Es troba feliç i mostra la seva felicitat sense embuts davant de tothom.


Comentaris

envia el comentari