Els durs càstigs de Fidel Albiac a Rocío Flores de petita que ho expliquen tot

Amador Mohedano trenca el seu silenci i carrega contra el marit de la seva neboda

Amador Mohedano durant una entrevista a 'Sábado Deluxe' l'11 de juliol del 2020
Amador Mohedano explica que Fidel Albiac és el responsable de la mala relació de Rocío Carrasco amb els seus dos fills | Telecinco

Fidel Albiac imposava uns càstigs molt severs a Rocío Flores quan la jove encara vivia a casa de la seva mare, Rocío Carrasco, i això explicaria la mala relació que sempre hi ha hagut entre tots dos i els problemes que manté la jove amb la seva mare des de llavors. 

Així ho va explicar Amador Mohedano el passat dissabte, 11 de juliol, al plató de 'Sábado Deluxe'. El tiet de Rociíto va visitar Telecinco disposat a exposar tots els draps bruts de la família i alguna de les incògnites que els mitjans del cor fa anys que busquen destapar. 

El germà de Rocío Jurado va arribar al plató poc després que Gloria Mohedano també arremetés contra Rocío Carrasco, demostrant que la filla de Rocío Jurado s'ha quedat pràcticament sola i que tota la família rebutja el seu comportament dels últims anys.

Amador va explicar que «Rocío Carrasco sempre va ser una nena simpatiquíssima i boníssima, el que tenia ho repartia amb tots. Era encantadora fins que va deixar de ser-ho». El seu oncle va explicar amb pèls i senyals quin va ser el principal causant de la ruptura de Rociíto amb la resta de la seva família, confirmant tots els rumors que han recorregut la premsa del cor els últims mesos: «Algú amb molta ambició l'ha abduït, jo no en tinc cap dubte». Amador es referia a Fidel Albiac.

Durant l'entrevista a 'Sábado Deluxe, Amador va revelar que el veritable motiu del distanciament entre Rocío Carrasco i Rocío Flores no va ser la seva discussió «per una fruita», sinó tota la càrrega acumulada que portaven al darrere.

«La meva neboda (Rocío Flores) venia d'aguantar molt. Qui té fills sap que els fills fan molt de mal, qui no els té... El tracte que té amb altres fills potser no era el convenient», va començar dient. «Sé que va ser una espècie de bronca, el detall exactament no el sé, ho prometo... Però fos el que fos, 8 anys en què no vulguis veure la teva filla... I el seu fill, per què no el veu?» es preguntava el germà de Rocío Jurado.

La mà dura de Fidel Albiac i Rocío Carrasco

De moment, Rocío Flores ha rebutjat explicar obertament com va ser la seva infància a casa de la seva mare i del seu marit, però tampoc ha amagat que no li agrada Fidel Albiac.

«Només tocar el tema, Rocío comença a plorar amb el cor encongit, sempre li dic que això passarà però no passa. Potser ella un dia ho explica. Jo sempre li deia que ja vivien amb el seu pare i estaven feliços, i em deien que tenien ganes d'anar-se'n amb el seu pare», relatava Amador.

Amador va tornar a responsabilitzar Fidel Albiac del fet que els nens no fossin feliços amb la seva mare: «Els nens se sentien cohibits. Els càstigs... Els nens se sentien malament, els tancava a l'habitació sovint. Els nens no estaven a gust ni feliços en aquesta casa, i punt», va explicar Amador sense entrar en més detalls.

Antonio David Flores, veient per on anava l'entrevista, va demanar a Amador que no seguís explicant aquests detalls per respecte als seus fills: «És dur recordar això que explica Amador, no vull parlar del que han patit els meus fills, i et demanaria que no seguissis furgant més en aquesta història» li suplicava l'ex de Rocío Carrasco.

Fidel Albiac és el principal responsable de la mala relació de Rocío Carrasco  amb la família, segons Amador. Ell ho té clar, i diu que la seva «ambició» no coneix límits. «Moltes vegades em pregunto per què totes les propietats de la meva neboda estan a nom de Fidel» qüestionava Amador Mohedano. 


Comentaris

envia el comentari