Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla del presentador Jorge Javier Vázquez mirant a càmera molt emocionat en l'últim capítol de 'En el nombre de Rocío'

El català Jorge Javier Vázquez pren una decisió que l'allunya encara més de Telecinco

Jorge Javier Vázquez tampoc serà al final del 'Deluxe'

L'absència de Jorge Javier Vázquez continua fent estralls a Telecinco, i és que el presentador prefereix mantenir-se allunyat de la televisió de moment.

Tot i això, molts mantenien l'esperança de veure'l a la final de 'Sálvame', on els seus companys el van tenir molt present i van rendir un sentit homenatge.

Del que no hi ha dubte, és que el de Badalona no travessa el seu millor moment. Alguna cosa sobre el seu entorn més proper s'ha pronunciat sense objeccions.

Jorge Javier amb els braços oberts al Deluxe
Jorge Javier Vázquez, el gran absent a la final del 'Deluxe' | Mediaset

Així, David Valldeperas assegurava que el presentador està fent el seu trajecte. «Està bé, hi pots parlar i et dona explicacions de coses, però crec que necessita el seu procés», donava a entendre.

«Han passat moltes coses els últims mesos», apuntava. Sobretot perquè «l'anunci de la cancel·lació de 'Sálvame' va ser un cop per a tots i per a ell».

Tot i això, i malgrat que els espectadors es van mostrar decebuts per no veure'l al comiat de l'històric format, encara continuen esperant veure'l reaparèixer un dia d'aquests a les nostres pantalles.

Jorge Javier Vázquez no serà a la final del 'Deluxe'

De fet, Vázquez té una nova oportunitat d'or avui, 14 de juliol, quan s'emet l'últim 'Deluxe'. En aquesta ocasió, seran una vegada més María Patiño i Terelu Campos les que es posaran al capdavant. A més, comptaran amb una convidada d'excepció com és Mercedes Milá, que exercirà de padrina en aquest comiat definitiu.

Però, lamentablement per als fans del programa, en aquesta ocasió tampoc veuran Vázquez, ja que encara no se sent amb forces.

Jorge Javier amb Conchita al plató del Deluxe
L'audiència troba molt a faltar Jorge Javier | Mediaset

Curiosament, aquest divendres el 'Deluxe' també es durà a terme en un plató completament buit, cosa que no havíem vist mai abans.

I és que només comptarà amb dues grans pantalles i les grades en què s'asseurà el públic. Però, les sorpreses no acaben aquí. De fet, sembla que planegen desmuntar en directe les últimes restes del plató, cosa que donarà peu a un autèntic espectacle.