Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Olga Moreno amb rostre molt seriós

Olga Moreno pren una decisió amb Alma Bollo que confirma els rumors

Olga Moreno ha pres una decisió molt aclaridora

Tot i que Olga Moreno ja fa molts mesos que està fora de la televisió, l'empresària ha seguit molt de prop 'Supervivientes 2023'. A través de les seves xarxes socials, hem pogut conèixer que l'exparella d'Antonio David Flores no s'ha perdut les gales del 'reality'.

A més, en aquesta edició hi havia dos participants que li tocaven molt de prop: Alma Bollo i Manuel Cortés. Durant les nominacions, Olga mostrava el seu suport a Manuel Cortés perquè pogués evitar l'expulsió. Tot i això, no ha mostrat tant de suport a Alma Bollo.

Tanmateix, ens hem adonat d'un detall revelador, una decisió que ha pres Olga Moreno pel que fa a Alma Bollo que és molt aclaridora. Tal com hem comprovat, l'empresària no ha deixat de seguir la filla de Raquel Bollo.

Olga Moreno ha seguit molt de prop els fills de Raquel Bollo a Hondures

Els últims mesos s'ha especulat molt sobre el punt en què es troba la relació entre Olga Moreno i Raquel Bollo. Les dues televisives van ser amigues íntimes durant molt de temps, però el darrer mes de gener va passar una cosa que va fer saltar totes les alarmes.

Olga Moreno no va ser present a la desfilada de Raquel Bollo al SIMOF. Les especulacions i rumors sobre un fort distanciament entre elles no van trigar a sortir. Temps després, a cap de les dues no se les va tornar a veure juntes. Els rumors sobre una ruptura a la seva amistat semblaven tota una realitat.

Olga Moreno amb rostre somrient
Olga Monero ha donat suport públicament al concurs de Manuel Cortés. | Instagram, @olgamorenooficial

Ara hem pogut conèixer la decisió que Olga Moreno ha pres amb l'exsupervivent: Olga no ha deixat de seguir Alma a Instagram. Totes dues se segueixen a la popular xarxa social i això confirmaria que no hi ha cap mal rotllo entre totes dues.

En quin punt hi ha la relació d'Olga Moreno i Raquel Bollo?

Des que van saltar els rumors d'un possible distanciament entre la dissenyadora de moda i l'empresària, cap de les dues no ha sortit a desmentir-los. Segons havia transcendit, aquest refredament hauria estat propiciat després de les declaracions públiques de Bollo sobre la ruptura d'Olga amb Antonio David Flores.

«Olga s'ha empassat moltes coses, però ha estat ella qui necessita el seu temps. Ella ha cedit massa», va assenyalar Raquel després de conèixer-se la ruptura. A Olga, suposadament, no li haurien agradat gaire aquestes declaracions i n'haurien provocat el distanciament.

Olga Moreno i Raquel Bollo posant juntes al photocall de SIMOF
La relació entre Raquel Bollo i Olga Moreno ha estat marcada pel distanciament. | GTRES

Tot i això, la defensa que Olga va fer de Manuel Cortés a Hondures va ser vista per molta gent com una manera de bastir un pont de nou i recuperar la relació d'amistat.

Ara, després del final de concurs i amb la tornada a la normalitat, potser estem a prop de conèixer en quin punt es troba ara mateix Olga Moreno amb els Bollo.