Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de la presentadora Sandra Barneda parlant a càmera al programa 'Así es la vida'

Les audiències aclareixen si el problema de 'Así es la vida' té solució

Les audiències mostren la realitat de la nova oferta de Telecinco

Les audiències mostren quina és la tendència d' 'Así es la vida' després de gairebé tres setmanes d'emissió. El nou format de Telecinco per a la franja de sobretaula va ocupar l'espai del desaparegut 'Sálvame'. L'aposta de Mediaset està sent analitzada de prop, sobretot pels que defensen que l'històric 'magazine' no hauria d'haver finalitzat la seva emissió malgrat tot.

Tot i que fa uns mesos el grup audiovisual prometia un canvi significatiu per al programa que ocuparia el lloc de 'Sálvame', la realitat no és així. El nou programa presentat per Sandra Barneda aborda notícies de l'actualitat rosa i també recorre a personatges relacionats amb altres programes de la cadena.

Post de Belén Esteban a Instagram amb l'equip de 'Sálvame' a un restaurant el 4 de juliol de 2023
Són molts els espectadors que continuen pensant que Mediaset es va equivocar a l'hora de cancel·lar 'Sálvame' | Instagram, @belenestebanmenendez

Tot i això, la resposta del públic està molt lluny del que Mediaset s'esperava. Des que 'Sálvame' es va acomiadar de manera definitiva, l'audiència ha caigut a la meitat. Mentre que 'Sálvame Limón' i 'Sálvame Naranja' solien anotar entre un 11% i un 13% de quota respectivament, les dades ara són unes altres.

'Así es la vida' recorre a temes de 'Sálvame' intentant conquerir l'audiència

La sèrie 'Mía es la venganza', i el 'magazine' 'Así es la vida' encadenen un mínim darrere de l'altre. Dimecres, la ficció de Lydia Bosch va anotar un 7,6% i l'espai de Sandra Barneda es va conformar amb un 9%. Fins a tal punt ha arribat la preocupació de Mediaset, que la productora ha confirmat que no reprendrà els enregistraments de la sèrie estrenada el 12 de juny passat.

Pel que fa a 'Así es la vida', i davant del mínim històric d'audiència que va registrar dimarts passat, un 7,5%, el programa recorria a una cara molt polèmica, Yaiza Martín. La parella de Ginés Corregüela va assolir un paper protagonista per la seva participació a 'Supervivientes',' reality' del que va ser expulsada per la seva actitud cap a Asraf Beno. Una intervenció una mica incomprensible atès que precisament d'aquest tipus de personatges era dels que la cadena presumia que volia fugir.

Queda clar amb aquesta tendència a les dades que l'audiència no dona suport a la nova oferta de Telecinco. El públic està mostrant a les xarxes el seu descontentament amb la decisió de Mediaset de cancel·lar 'Sálvame'. Ni tan sols l'intent per introduir temes que podrien haver-se tractat al desaparegut 'magazine' han aconseguit aixecar una audiència que parla per si sola.

Antena 3 segueix collint èxits a costa dels errors de Telecinco

Més enllà de Telecinco i dels seus esforços per recuperar les xifres d'abans, va ser la sèrie turca d'Antena 3, 'Hermanos' la que va liderar la franja nocturna. Si habitualment encapçala dilluns a la nit i dimarts, també ha aconseguit anotar la victòria amb la seva emissió el passat dimecres. En aquesta nova entrega va aconseguir un 15,3% de quota i 1.267.000 espectadors, una dada semblant a la que anota durant l'època estiuenca.

Capítol de Hermanos d'aquest dimecres 13 de juliol
La sèrie 'Hermanos' d'Antena 3 va tornar a liderar la franja nocturna | Atresmedia

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Paral·lelament, Telecinco registra un augment a l'audiència després de retirar la sèrie turca 'La Traición', que es va enfonsar dimecres passat en la seva estrena. Així, la pel·lícula 'Si yo fuese rico' va quedar per darrere d' Antena 3 amb un 10,5% de 'share' i 821.000 televidents. Una dada que confirma l'encert de retirar la seva predecessora, a qui va guanyar en 4 punts més reunint el doble de públic.

'Pasapalabra' es va mantenir com el programa amb millor quota del dia, un 20,7%. El concurs presentat per Roberto Leal també va registrar el 'minut d'or' a les 21:01 amb 2.485.180 espectadors i un 29% de 'share'. Per cadenes, també Antena 3va ser la que va aconseguir un percentatge més alt d'audiència, un 13,8%.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!