Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Kiko Hernández parlant a càmera amb el rostre seriós a 'Sálvame'

Kiko Hernández ja sap què pensa la seva amiga Rocío Carrasco de Fran Antón

Kiko Hernández compta amb el suport de tots els seus amics

Kiko Hernández està travessant un dels seus millors moments personals després de confessar la seva relació amb Fran Antón. El col·laborador va aconseguir emocionar tots els seus companys de 'Sálvame', anunciant el seu casament amb el productor teatral el pròxim setembre.

Hernández va rebre l'enhorabona de tots i les felicitacions davant de la nova vida que emprèn al costat del ceutí. Qui també s'ha alegrat per la notícia ha estat Rocío Carrasco. La filla de 'La Más Grande' té una relació estreta amb l'exgran germà i ha explicat com se sent davant de la bona nova.

Kiko Hernández s'assabenta del que opina Rocío del seu casament

Kiko Hernández i Rocío s'han convertit en ungla i carn. Des que la dona de Fidel va decidir trencar el seu silenci, va trobar en el col·laborador un fidel defensor de la seva causa. El tertulià es va bolcar en la seva història i no va dubtar a defensar-la de tots aquells que van posar en dubte el seu testimoni.

Amb el temps, la relació es va anar consolidant fins al punt que Carrasco va conèixer les filles de Kiko. «Soc amic de Rocío. Ha vingut a dinar a casa meva i jo tinc pendent un dinar a la seva», va confessar una tarda a 'Sálvame'. Una prova de com la filla de Pedro Carrasco es va acostar a l'entorn més íntim d'Hernández.

Foto de Rocío Carrasco abraçant a Kiko Hernández mentre mira a càmera a un plató de Telecinco
Kiko i Rocío són bons amics | @kikohernandeztv

Un entorn en què també estava inclòs Fran Antón, al qual també ha tingut oportunitat de conèixer. De fet, Rocío no va faltar a l'estrena de l'obra 'Las Troyanas', on Kiko i Fran comparteixen escenari. No seria estrany que el col·laborador presentés el que ja era la seva parella a la seva nova amiga.

Per això, tan aviat com es va saber que l'exgran germà podria haver-se casat amb Fran el 10 de juny passat, Rocío va trencar el silenci. Ella coneix molt bé com és la relació entre tots dos i no va dubtar a enviar-li un afectuós missatge.

Rocío Carrasco a la inauguració del monument a Pedro Carrasco
Rocío està feliç pel casament entre Kiko i Fran | GTRES

«A Kiko li envio tots els petons del món i tota la felicitat del món», ha manifestat amb un somriure. Una demostració del feliç que fa veure el seu amic enamorat i de la bona impressió que li desperta el ceutí.

Rocío anirà al casament de Kiko Hernández i Fran?

La gran incògnita que ara s'ha traslladat als mitjans és qui compondrà la llista de convidats al casament entre Kiko i Fran. Al marge de la celebració que va tenir lloc fa un mes, el casament oficial tindrà lloc al setembre a Ceuta.

Gran part dels col·laboradors de 'Sálvame' assistiran a la celebració i s'espera que Rocío també hi assisteixi. Tenint en compte la bona amistat que els uneix, no seria estrany que ella formés part de la gent que Hernández vol tenir a prop.

Fran Antón i Kiko Hernández a 'Viernes Deluxe'
Kiko vol compartir amb tots els seus amics la seva felicitat | Instagram, @kikohernandeztv

Caldrà esperar al setembre per conèixer més detalls de l'enllaç i descobrir qui hi serà present el gran dia. De moment, la parella està gaudint d'un temps plegats ara que 'Sálvame' ha arribat al seu final.

Per davant els queden diverses setmanes per preparar el casament i tenir-ho tot llest perquè aquell dia sigui perfecte. Sens dubte, serà un dia molt especial per a tots, però sobretot per a Kiko, qui no pot estar més feliç amb Antón.

Per a Kiko va ser fonamental comptar amb el suport de Rocío en l'estrena de 'Las Troyanas'. Per tant, no seria estrany que volgués compartir amb ella un dia tan especial com el seu casament amb Antón.

El productor teatral ha encaixat molt bé en el cercle més íntim d'Hernández i sembla que es porta perfectament amb els seus amics. Una cosa fonamental per al col·laborador que sempre ha cuidat al màxim la seva gent.