Primer pla de Risto Mejide.

El català Risto Mejide, darrere d'una exclusiva que perjudica la Infanta Helena

Risto Mejide ha fet un pas endavant i ja no hi ha volta enrere

Risto Mejide ha fet un pas endavant i s'ha atrevit a entrevistar un dels aristòcrates més famosos del país. Estem parlant de Cayetano Martínez de Irujo, que ha decidit trencar el seu silenci a Viajando con Chester. El programa ha tornat amb força i amb uns convidats estel·lars, per això està tenint tanta repercussió.

Risto Mejide ha aconseguit que Cayetano torni a la televisió, i el més important és que ha confessat coses que ningú coneixia. Més enllà de comentar els problemes personals o la connexió que mantenia amb la seva mare, ha parlat obertament de la infanta Helena. L'exclusiva que ha donat l'afecta de manera directa: ha explicat el motiu pel qual se'n va allunyar.

Infanta Helena
La infanta Helena ja no té escapatòria | GTRES

Risto està darrere d'aquesta exclusiva tan particular, fins ara ningú sabia per què l'aristòcrata havia trencat amb la infanta. El genet i la primogènita de Joan Carles i Sofia van mantenir un idil·li que, tot i que va ser breu, es va caracteritzar per la seva intensitat. De fet, Cayetano ha destapat el calvari que li va suposar aquesta relació que sempre va estar al punt de mira de tots.

Risto ha aconseguit que el seu convidat confessi moltes coses, com ara el paper que va jugar la Casa Reial a la seva vida. Va escriure un llibre i va parlar de la infanta Helena, atreviment que no va agradar gens als reis perquè el van considerar una ofensa. Helena de Borbó, segons Cayetano, volia mantenir aquesta història en secret el màxim de temps possible.

Amb raó, perquè una unió entre la Casa Reial i la Casa d'Alba estava destinada a ocupar hores i hores de televisió i Mejide ha estat un dels pocs presentadors que ha aconseguit entrevistar un dels dos protagonistes. Fins ara, el tema havia estat un secret de domini públic, ja que cap mitjà vol parlar més del compte i crear problemes.

Risto Mejide acaba de descobrir tota la veritat

Risto ha aconseguit la versió definitiva i ho ha fet gràcies a la generositat que el genet ha tingut amb ell a Viajando con Chester. El mateix Cayetano Martínez de Irujo ha comentat el calvari que li va suposar la relació amb la infanta. «Em vaig adonar que no estava lluitant per sortir d'una cel·la educacional tan forta com la meva per ficar-me en una molt més gran».

Imatge de Risto Mejide
Risto Mejide ha aconseguit el que tots buscaven | EUROPAPRESS

Mejide s'ha quedat sense paraules en comprovar que el seu convidat estava sent massa sincer i li ho ha agraït. El fill de la duquessa d'Alba ha continuat parlant i no ha omès cap detall  perquè es vol alliberar. Reconeix que estava oprimit per formar part d'una de les famílies més importants d'Espanya i entrar a la reialesa era una cosa molt més gran.

En els tres mesos que va durar la seva història, Cayetano va rebre pressions, sobretot de la seva família, que l'empenyien a tirar endavant amb la seva relació. Només la seva germana Eugènia es va mantenir imparcial, mentre que la seva cuidadora li aconsellava que «no has nascut per ser segon». El genet confessa que «va ser difícil sortir-ne, però al final vaig tenir força per dir que aquell no era el meu lloc».

Risto Mejide descobreix la veritat sobre la infanta

Risto té clar que la infanta Elena no és com el públic es pensa, almenys no és tan seriosa com altres volen donar a entendre. Cayetano no dubta a qualificar-la com «una grandíssima persona» i assegura que és més humil del que sembla. La seva història no va funcionar perquè no es van donar les circumstàncies òptimes, però res més.

Mejide ha començat el seu programa amb magnificència i l'audiència l'ha rebut bé. És un espai molt desitjat i el públic desitjava que tornés. En efecte, el publicista és un gran entrevistador i sempre descobreix la notícia que es proposa.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp