Anna Simón amb cua i somrient en un photocall

La catalana Anna Simón reapareix amb un bebè per a demostrar que tot és mentida

Anna Simón gaudeix de la millor etapa de la seva vida

Després de molt de temps sense aparèixer a la pantalla petita, Anna Simón fa la seva vida fora dels focus i dels platós de televisió. Al principi no sabíem on era la periodista catalana, però fa poc va compartir amb els seus seguidors un fet molt important per a ella. Era una foto acompanyada d'una notícia preciosa: la presentadora estava a la recta final del seu embaràs.

Anna Simón
A Anna Simón li encanta ser mare | EUROPA PRESS

És en un dels millors moments de la vida d'Anna Simón, ja que a finals d'abril va tenir la petita Aina. La presentadora comparteix alguns moments amb els seus més de 720 mil followers, una autèntica barbaritat. L'afecte d'aquests seguidors, la catalana se l'ha guanyat amb escreix, gràcies als diferents formats televisius que ha presentat durant la seva carrera.

La de Mollet ha vist com el seu embaràs destrossava el contracte que tenia previst signar per presentar el programa d'èxit de TV3, Eufòria. A causa d'això, l'actriu Marta Torné va ser qui es va fer càrrec del format televisiu. Ara Anna Simón compagina ser mare amb la seva feina a les xarxes socials.

A l'última foto que ha penjat la presentadora a través del seu perfil d'Instagram, es mostra il·lusionada mentre mira la seva filla Aina. El text de la periodista catalana  que acompanya la seva última fotografia, és personal i a la vegada fa publicitat.

«Com porteu l'estiu? Jo al·lucinant amb la maternitat i enamorant-me més i més de la meva nena cada dia que passa. Gràcies per acompanyar-nos en aquesta gran aventura!». «Ah, i que la cadira del cotxe encaixi amb el xassís del cotxet és una meravella. Així, si cal fer algun encàrrec ràpid no ens hem d'endur el cabàs», escrivia mentre etiquetava la marca del carret.

Sens dubte, Simón i la seva parella Lucho són els pares d'Aina. A més, tenen un projecte de vida meravellós. El pare de la petita i xicot de la presentadora són parella des de fa 10 anys. Encara que la de Mollet no vulgui dir res sobre la seva vida privada, la parella es va conèixer durant els enregistraments de Tu cara me suena.

La discreta parella d'Anna Simón

Lucho Soriano és un dels professional de perruqueria més prestigiosos de Catalunya. La parella de la presentadora ha treballat amb els millors del sector i amb la productora Gestmusic va formar part de l'equip que caracteritza els famosos de Tu cara me suena.

La parella es va conèixer durant la segona edició del concurs, l'any 2012, quan Anna Simón va ser un dels fitxatges de la mateixa edició. Els protagonistes tenen una relació des del novembre del 2012, però Simón no ha volgut mai parlar del seu xicot a les entrevistes.

En un dels primers actes on van anar com a parella, li van preguntar a Anna respecte al seu acompanyant. Davant d'aquesta pregunta, la catalana va respondre amb una frase mítica pertanyent al món dels famosos: «No parlo de la meva vida privada», però ell estava allí, acompanyant-la.

El prestigiós perruquer i pare d'Aina, ha estat seleccionat com a candidat al Goya per treballar en pel·lícules com  Historia de mi muerte. També ha realitzat diferents treballs importants com El fotógrafo de Mauthausen, on va transformar l'actor Mario Casas en un jueu.

D'altra banda, val a dir que amb uns pares tan atractius, segur que la filla que tenen en comú serà una preciositat. Els amics de la presentadora també s'han volgut pronunciar a través de les seves xarxes socials i han felicitat els protagonistes durant un dels moments de màxima felicitat per a Anna Simón i per a Lucho Soriano. Els missatges que han rebut algunes de les imatges que ha compartit la catalana han estat de: Raúl Gómez, Frank Blanco, Cristina Pedroche o Miki Nadal, entre altres.