Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Paz Padilla amb cara seriosa

El xicot de Paz Padilla s'allunya després de sentir: «Ens tornarà a ajuntar»

Paz està preocupada i no vol retrobar-se amb Belén Esteban

Arran de les imatges que Paz Padilla va publicar amb un atractiu cavaller en una coneguda revista, tothom ha començat a comentar-ne coses. De fet, les paraules de Belén Esteban han estat les que no han deixat ningú indiferent, sobretot, l'empresària gaditana.

El passat 20 de gener del 2022, va tenir lloc el famós enfrontament entre Belén Esteban i l'humorista sobre les vacunes de la COVID-19. La discussió va passar durant un directe de Sálvame, on Paz Padilla abandonava els estudis de Fuencarral i posava fi a la seva trajectòria al mític programa.

Muntatge fotogràfic de Belén Esteban i Paz Padilla amb els rostres seriosos
Belén Esteban explica quina és la situació actual de Paz Padilla | CatalunyaDiari

Uns dies després que marxés a la meitat del programa, els mitjans digitals ja parlaven del seu acomiadament imminent per part del grup Mediaset. Val a dir que l'actriu ha estat fora de casa seva durant uns mesos. Durant aquest període, ha estat de gira amb la seva obra teatral, a banda de promocionar amb la seva filla la línia de roba que tenen.

Tant Belén Esteban com Paz mai no han estat especialment amigues, de fet, l'últim enfrontament que hi va haver no és el primer que han tingut totes dues. Ha estat aquest divendres on la de Paracuellos s'ha assegut a la cadira del Deluxe per primera vegada després que es trenqués la tíbia i el peroné. A l'entrevista, ha volgut opinar sobre la nova il·lusió de Padilla.

Belén Esteban torna amb més força que mai

Belén Esteban, a més d'explicar la seva situació física i emocional després del dur revés del seu accident, va respondre a Jorge Javier respecte a altres temes. Un d'aquests temes anava relacionat amb la gaditana. Li va preguntar si aquesta s'havia preocupat pel seu estat de salut després de la dura caiguda que va patir al programa. La de Paracuellos, sense pèls a la llengua, va ser clara amb la seva resposta.

«No m'ha escrit en tot aquest temps, però jo tampoc a ella, però ja et dic, Jorge, que sé que en algun moment tornarem a parlar. La vida ens tornarà a ajuntar, no sé quan», va manifestar la tertuliana.

El comportament de Belén Esteban és molt diferent del que tenia aquelles setmanes de gener on es mostrava molt dura amb Paz Padilla. A més, durant l'entrevista, l'espai televisiu posava les imatges de la gaditana amb el noi que ara és la seva nova parella sentimental, el fotògraf Fran Medina.

La 'princesa del pueblo' va empatitzar amb Paz Padilla, que té previst tornar a la pantalla petita d'aquí a molt poc temps. «Doncs jo m'alegro molt per ella, que sigui feliç», comentava. A més, va aprofitar la situació per donar suport a la seva amiga Anabel Pantoja: «Tots s'escandalitzen perquè Anabel tingui un embolic després de deixar 'el negro, però ningú no diu res si Paz Padilla troba parella dos mesos després».

La reconciliació entre les dues col·laboradores podria ser imminent

D'altra banda, Belén Esteban ha volgut agrair les paraules de Paz en algunes declaracions que ha fet a altres mitjans de comunicació. De fet, la tertuliana està segura que els seus camins tornaran a creuar-se.

«Segurament, li trucaré o em trucarà. Hem tingut problemes. La vida segueix, li desitjo el millor i crec que ella també em desitja el millor», afirmava la de Paracuellos.

Així mateix, va ser la setmana passada quan Paz i Fran Medina es convertien en protagonistes d'una coneguda revista del 'paper couché'. Amb les fotografies que proporcionava l'exclusiva, es podien veure els protagonistes fent-se petons durant les vacances estivals.

La parella, pel que sembla, no s'amaga dels possibles paparazzi i gaudeixen de la seva relació al màxim. Pel que es pot saber, Fa aproximadament un any que Paz Padilla està coneixent la seva nova parella. Les famoses fotografies revelaven els protagonistes relaxant-se mentre es banyaven i deixant fluir el seu apassionat amor.