Muntatge fotogràfic d'Olga Moreno i David Flores

David Flores Carrasco descobreix perquè Olga Moreno no entregarà el xec

David Flores Carrasco confirma els rumors de l'absència d'Olga Moreno

David Flores Carrasco ja coneix el motiu real pel qual la seva altra mare, Olga Moreno, no ha estat a la final de Supervivientes. L'andalusa havia d'acudir per entregar el xec al nou guanyador del reality estrella de Telecinco.

David Flores Carrasco sap que, els darrers dies, hi ha hagut molts dubtes en relació amb l'assistència de l'ex d'Antonio David. No obstant això, després de les paraules de la guanyadora de Supervivientes 2021 a uns reporters d'agència tot ha quedat més que clar.

La darrera gala de Connexión Honduras, Olga Moreno va donar prou pistes sobre si anava a aparèixer a la final de Supervivientes. I tot després de titubejar davant de la pregunta directa d'Ion Aramendi.

David Flores Carrasco no pot fer res davant la decisió de la seva madrastra Olga Moreno

Olga Moreno va deixar caure que no assistiria al plató de Telecinco i tots sabem la raó principal de no voler anar-hi.

Des que Rocío Carrasco desvetllés el patiment que va viure al costat d'Antonio David Flores, la filla de La más grande va posar el dit acusador sobre Moreno. A més, durant aquest darrer any un dels presentadors que més l'ha atacada ha estat Jorge Javier Vázquez. Així doncs, el que no vol la protagonista del dia que es produeixi és una trobada entre tots dos en un mateix plató. Segons la guanyadora de Supervivientes aquest li ha fet molt de mal.

Finalment, dies més tard que Olga Moreno deixés a l'aire la seva participació a la final, l'andalusa oferia unes declaracions cridaneres. En aquestes aclaria els rumors sobre la seva assistència a la gala.

Fotomuntatge de Jorge Javier Vázquez i Olga Moreno
Jorge Javier deixa sense paraules a Olga Moreno. | CatalunyaDiari

David Flores Carrasco sap que el «no» és definitiu

«Em fa ràbia no ser-hi perquè em feia molta il·lusió com a guanyadora i és normal. A qualsevol persona que hagi guanyat li fa il·lusió entregar el xec a l'altra persona, però bé, ja està, no passa res», ha exposat. A més, ha evitat qualsevol polèmica i no ha respost després de ser preguntada per la seva mala relació amb el comunicador de Badalona.

Després de debutar com a col·laboradora de Supervivientes, Olga Moreno sap que «pensa» seguir treballant a la televisió. Això sí, tampoc no renega d'algun projecte interessant que li puguin oferir. «Avui no ho tinc, però demà no ho sé. Tampoc pensava fer Supervivientes i ho vaig fer així que no sé».

Jorge Javier no calla després de la negativa de la guanyadora del 2021

Mentrestant, el presentador català ha ofert una entrevista a la revista Lecturas en què ataca sense pietat la família mediàtica de Rociíto. Un capítol especial li dedica a la madrastra de David Flores Carrasco, Olga Moreno, i no defuig a parlar sobre l'assistència a la final del reality.

Jorge ha comentat irònicament que «potser si li oferíssim una exclusiva, vindria». El que sí que sap el presentador català és que «jo sí, jo hi vaig».

Després que el 2021 no va poder ser a la final, ara no pensava perdre-se-la per res del món, cosa que també hauria fet fins i tot si Olga Moreno es presentés al plató.

Jorge Javier considera que «com a guanyadora de l'edició anterior, hauria d'estar lliurant el xec. Seria molt estrany que no vingués».

Això sí, en qüestionar-lo per si ell hagués sortit del plató en el moment del lliurament del gran premi, ha confessat que «això no seria estrany, seria impossible», ha sentenciat.