Imatge de Rocío Carrasco.

Rocío Carrasco sap que l'entrevista pot enfonsar totalment els seus germans

Ana María Aldón sap que la seva filla ho explicarà tot

Rocío Carrasco està a punt de comprovar a través d'un programa de televisió com la vida dels seus germans pot canviar en qüestió de minuts.

Rociíto sap que els últims moviments que s'han produït a la casa dels Ortega Aldón poden perjudicar molt tant Gloria Camila com José Fernando.

I especialment l'inquieta el que pugui explicar una persona de l'entorn familiar d'Ortega Cano, que pot destruir Gloria Camila. Podria treure la seva veritable cara i el que ha fet durant tots aquests anys de convivència entre Ortega Cano i Ana María Aldón.

Rocío Carrasco, a punt de conèixer la realitat dels seus germans

La veritat és que avui Viernes Deluxe té la intenció d'emetre una entrevista en profunditat amb un personatge important. És una de les persones que més llum pot posar en tota aquesta crisi matrimonial entre el destre i l'andalusa.

Gloria Camila i Rocío Carrasco
Rocío Carrasco sap que Gloria Camila pot quedar en evidència. | CatalunyaDiari
 

Després de la gran esbroncada que s'hauria produït entre Ana María Aldón i Ortega Cano amb Gloria, sembla que no hi ha marxa enrere.

Després del que va passar després de l'últim programa de Viva la vida, diumenge passat 24 de juliol, la filla d'Ana María no ha aguantat més. Ha fet un pas endavant i li explicarà a tot Espanya què opina realment d'Ortega Cano.

Gema Aldón s'asseu al Deluxe per parlar sense embuts i explicar l'infern, entre menyspreus, que ha patit Ana María des de fa molt de temps.

Rociíto veu com el seu enemic més gran pot enfonsar-se

Tot i que la jove ha parlat en dues ocasions més a la televisió, l'última a Déjate querer, aquesta vegada Gema Aldón pot canviar-ho tot. I està decidida que la seva mare obri els ulls i comenci una nova vida lluny del seu marit.

Gema Aldón
Gema, la filla d'Ana María Aldón, vol posar fi a la reputació del gran enemic de Rocío Carrasco. | Telecinco
 

«Hi ha moltes coses que Ana María Aldón no explica a Gema per no preocupar-la. Tenen converses pendents, però no és el tema que més li preocupa de la seva mare, és la seva salut». Així ho han exposat des de Sálvame abans de l'entrevista del Deluxe.

Gema contestarà a tot i parlarà de les pors d'Ana María i dels dubtes que han aparegut sobre una possible separació. I és que, per ara, cap dels dos membres del matrimoni no han estat clars sobre això, i especialment Ortega, que perdia els nervis davant d'un reporter de Sálvame.

Així doncs, sembla que Rocío Carrasco podria veure molt aviat com uns dels seus enemics, Ortega Cano, perdria la seva gran influència i s'ensorraria.

«No es mereix que l'abandoni»

Un dels assumptes que més preocupa Gema és l'intent de suïcidi de la seva mare, un tema que va tractar Ana María Aldón a Déjate querer amb Toñi Moreno.

Muntatge d'Ana María Aldón i la seva filla Gema
Ana María Aldón i la seva filla Gema, protagonistes de la setmana. | CatalunyaDiari
 

«He tocat fons, Gema ja està criada i sap defensar-se a la vida, però el meu nen té 9 anys i em necessita. No es mereix que la seva mare l'abandoni. Cal seguir lluitant encara que no t'agradi la vida que tinguis, i recuperar aquestes ganes de viure», lamentava Ana María Aldón, trencada pel dolor.

L'objectiu que té avui dia la seva filla és vetllar per la salut d'Aldón. I pensa defensar-la costi el que costi. Per la seva banda, després dels menyspreus de Gloria Camila a Ana María Aldón, la noia va afirmar que no manté cap relació amb la colombiana.

«Sí, li he escrit algun missatge a Gloria Camila. Soc una persona, és la meva mare, i em fa mal. Són moltes coses. Li vaig enviar un missatge i no vaig tenir cap resposta i m'ha bloquejat», deia fa uns dies al programa de Toñi Moreno.