José Antonio Avilés plorant

La desesperació de José Antonio Avilés pel final de 'Viva la vida': «sense rumb»

José Antonio Avilés, trist després de quedar-se sense feina

José Antonio Avilés s'ha pronunciat després del final de Viva la vida. El programa presentat per Emma García s'acomiadava després de cinc anys d'emissions. El cordovès va aterrar a l'espai dels caps de setmana de Telecinco i, des d'aleshores, la seva presència a la cadena ha estat constant.

De fet, va ser gràcies a la seva feina a Viva la vida que va aconseguir participar a Supervivientes. Des de diumenge passat, no hem deixat de llegir missatges de comiat de tots els col·laboradors. Entre ells, destaca el d'Avilés, carregat de tristesa i d'agraïment per haver format part del programa.

José Antonio Avilés, trencat després del final de Viva la vida

José Antonio Avilés va arribar trepitjant fort al plató de Telecinco. Amb poc més de 20 anys, l'andalús va demostrar ser un personatge televisiu. L'audiència el va poder conèixer molt més després del seu pas per Supervivientes, on es van revelar les seves estafes i els seus deutes.

Pensava que això acabaria per posar fi a la seva carrera televisiva, però la veritat és que Viva la vida va continuar confiant en ell. Una confiança que Avilés va agrair al seu moment i també ara que l'espai de Telecinco ha arribat al final.

Primer pla José Antonio Avilés
José Antonio Avilés es queda sense feina a la televisió. | GTRES
 

A través d'un missatge al seu compte d'Instagram, el col·laborador confessa el camí tan dur que se li presenta ara. Sense un destí fix, José Antonio no està disposat a llençar la tovallola i manifestava el seu desig de continuar exercint la seva professió.

«Perdut i sense rumb, però desitjant trepitjar terra ferma», comença dient. «Gràcies a tots pels vostres missatges, el vostre afecte és supernecessari sempre, però en aquestes ocasions encara més», afegeix. «Estic bé, calmat, i mira que això és estrany en mi, és una sensació estranya», continua argumentant.

Fotomuntatge d'un story de José Antonio Avilés.
José Antonio Avilés confessa que continuarà lluitant per treballar a la televisió. | Instagram @jose_antonio_aviles
 

Quan està a punt de complir-se la primera setmana sense Viva la vida, Avilés sent que li falta alguna cosa. «No sé estar-me sense fer res, es va acostant el cap de setmana i trobo a faltar la pressió d'haver d'aconseguir alguna cosa amb què sorprendre-us», confessava.

José Antonio Avilés, desesperat: «No sé què serà de mi»

En aquest missatge, José Antonio Avilés ha traslladat la seva angoixa per un futur incert. No han estat pocs els col·laboradors que s'han quedat sense feina després del final de Viva la vida, i el cordovès està molt preocupat.

«Han estat quatre anys meravellosos de la meva vida, no havia pensat mai que la televisió marqués tant, no sé què serà de mi en aquest món de la comunicació», assenyalava. L'únic que té assegurat són les seves ganes de continuar llaurant-se un futur com a periodista i aconseguir fer-se un lloc a la televisió.

«M'obstinaré a aconseguir els millors temes allà on la vida m'emporti i sobretot on em donin l'oportunitat de poder treballar», manifestava. Per acabar, José Antonio s'acomiada donant les gràcies per tot i «esperant que el telèfon soni de nou».

L'exsupervivent vol continuar formant part del món de la televisió, però la veritat és que no té cap projecte ara per ara. De moment, l'únic que li queda és gaudir de l'estiu i d'aquests dies extra de descans, a l'espera de tornar algun dia.

Foto de José Antonio Avilés.
José Antonio Avilés espera tornar molt aviat a un plató de televisió. | Instagram
 

L'única que se sap que continuarà a la cadena és Emma García, ja que té un contracte de llarga durada amb Mediaset. La resta de col·laboradors, excepte Terelu i Kiko Matamoros, que treballen a Sálvame, deixaran de tenir presència a Telecinco.

Qui sap si el nou curs televisiu començarà amb nous espais on tertulians com ara Avilés tindran una nova oportunitat.

▶️ Belén Esteban señala y acusa a la OCU tras la pésima nota que ha recibido su marca 'Sabores de la Esteban'