Primer pla de Toñi Moreno somrient

Toñi Moreno comparteix amb la seva filla el que sospitaven sobre la vida sentimental

Toñi se sincera sobre la seva condició sexual

Toñi Moreno sempre ha estat molt sincera a l'hora de parlar de la seva vida privada. Considera que no té cap motiu per amagar-se'n. Recentment feia una sèrie de confessions i responia a les preguntes dels seus seguidors a les xarxes socials, un fet que no va deixar ningú indiferent.

La presentadora es va proposar aclarir tots els dubtes, sense cap mena de filtre. Com era evident, es van revelar detalls de la seva vida privada, que no els va evitar en cap moment. El tema de l'homosexualitat s'havia de plantejar tard o d'hora.

Amb anterioritat, Toñi preferia no concedir massa transcendència a la seva condició sexual. Considerava que no la definia com a persona i que era un assumpte que només l'havia d'afectar a ella. Però, per a sorpresa de molts, no es va mossegar la llengua a l'hora de pronunciar-se sobre el tema.

A través d'un vídeo que va compartir a les xarxes socials explica que és important que un s'accepti tal com és. Tot i això, també entén que de vegades resulta complicat assolir aquest equilibri personal. A més, es va referir a la decisió de María del Monte d'anunciar la seva homosexualitat en públic i presentar la seva parella.

La comunicadora andalusa va explicar que «soc una persona que mai no ha sortit de l'armari. M'han fet fora a puntades de peu», apuntava amb el seu peculiar sentit de l'humor. Admetia que no ho ha tingut gens fàcil per sentir-se atreta per les noies.

Pla general de Toñi Moreno presentant Viva la Vida
Toñi Moreno va parlar sobre la seva situació sentimental. | Telecinco
 

Ho va passar força malament durant l'etapa escolar, quan estudiava en un col·legi de monges. Censuraven tot allò que sortís del que és habitual. Recorda que li van dir que era pecat sentir alguna cosa per una persona del mateix sexe.

Toñi Moreno és conscient que era una simple opinió arcaica. Tot i això, tot allò li va passar factura a mesura que feia anys. «Això ho tenia gravat al cap fins fa un quart d'hora, tinc 46 anys», apuntava.

Els seguidors de la presentadora també es van interessar per altres temes, com ara els seus projectes professionals. Però la majoria incidien sobretot en qüestions personals, interessant-se per l'estat del seu cor.

Tenien ganes de saber si estava enamorada i en cas de no estar-ho, si tenia obert el seu cor a l'amor. Va respondre amb sinceritat i va admetre que actualment no hi ha ningú al seu costat. Això sí, no li faria res conèixer a algú i compartir amb ella la seva vida.

Està disposada a començar una nova relació. Mentre apareix la persona adequada, dedica tota la seva atenció a la seva filla Lola. És, de moment, el motor de la seva vida i amb qui intenta passar tant de temps com sigui possible.

Toñi Moreno continua bolcada a la seva feina

Toñi Moreno s'ha guanyat la confiança dels directius de la cadena. Actualment se la pot veure tots els dissabtes a Déjate querer, que està tenint uns bons resultats d'audiència. Gràcies a la seva forma de ser, ha aconseguit convidar al seu programa molts personatges que mai trepitjarien Sálvame.

Tot i això, l'andalusa té un tema pendent. Li agradaria trobar una estabilitat dins de la cadena. De moment, ha presentat formats com Viva la vida i Mujeres y hombres y viceversa, però sense gaire continuïtat.

Toñi Moreno somrient
La presentadora triomfa amb el seu programa. | GTRES
 

Creu que ha arribat el moment de posar-se al capdavant d'un format més important on pugui demostrar el seu talent. Li agradaria que li confiessin un programa diari en directe, però sap que això és complicat.

Toñi Moreno també estaria encantada de presentar un reality. Tot i això, amb els últims canvis que s'han dut a terme dins de Mediaset ho veu molt més complicat.