Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Lydia Lozano amb la mirada perduda

Lydia Lozano, preocupada per la seva mare perquè l'home que li va fer mal està a prop

Lydia Lozano és conscient que l'home no la deixa en pau

Lydia Lozano és una de les col·laboradores de Sálvame que es caracteritza per donar espectacle cada cop que trepitja un plató de televisió. De fet, ja se sap que li encanta ser la protagonista del que passa cada tarda que va a les instal·lacions de Mediaset.

Tot i que moltes vegades la veiem plorar sense consol, sap que és part imprescindible del programa. A més a més, les seves enrabiades fan pujar l'audiència del programa dirigit per David Valldeperas.

Sabem que la periodista va mantenir una relació amb un fitxatge recent que ara col·laborador de Sálvame i que aquest mateix no ha tingut gens de problema a fer-ho públic, per a desgràcia de la periodista canària.

Lydia Lozano prega que no continuï

Estem parlant de Pipi Estrada, que des que va arribar fa uns mesos, no hi ha dia que no protagonitzi algun moment a recordar per la seva espontaneïtat i, de vegades, la seva manca de vergonya.

Lydia Lozano
Lydia Lozano, a una imatge d'arxiu | Europa Press

El cert és que aquest dimecres, el nou col·laborador va anar un dia més al programa de Telecinco. En un moment donat, li va passar pel cap allò que va viure amb una jove Lydia fa gairebé quatre dècades.

El periodista esportiu veia bé parlar d'aquell afer que va mantenir amb la col·laboradora. Però a ella no li va fer gens de gràcia, especialment pels detalls que va explicar Pipi i també per una altra raó de pes: la seva mare.

L'atura els peus al col·laborador per respecte a la seva mare

«Va ser meravellós, va ser una passió...», explicava el periodista esportiu. I a més, va oferir més detalls sobre aquesta íntima trobada. «Va ser molt bonic, molt fresc, molt gustós i estàvem en plena efervescència de la nostra vida», detallava.

Pla de perfil de Lydia Lozano al plató de Sábado Deluxe
Lydia Lozano està cansada que li treguin el mateix tema | Europa Press

Lydia Lozano, angoixada per la situació, no va esperar que Pipi donés més detalls sobre aquell moment. De cop i volta, el va aturar en sec. «Ja prou, que és l'aniversari de la meva mare! Si us plau, un respecte», pregava Lydia.

Això sí, María Patiño va confessar que la mare de la seva companya és molt moderna i que fins i tot han tingut «converses d'alt voltatge».

Després d'aquest moment, Pipi Estrada no va deixar de banda el tema, sinó que arribava a puntar la trobada sexual que va mantenir amb la seva companya de programa.

«Recordo una dona amb una fita meravellosa, amb una exuberància que m'agradava moltíssim i amb una pell molt sedosa», relatava.

Pipi ja va parlar fa temps de la nit de passió amb Lydia

Fa uns mesos, Pipi es va sotmetre a un polígraf al Deluxe i en aquell programa va parlar sobre la nit de passió que tots dos van viure en un cotxe.

«Es va desfogar tant al 600 que vas arribar a témer per la seva integritat física?», li va qüestionar Jorge Javier Vázquez. Sense pensar-s'ho dues vegades, aquest va respondre que «sí», i més tard, el polígraf va confirmar que «diu la veritat».

Imatge de Pipi Estrada posant somrient en un photocall.
Pipi Estrada ha tornat a fer-la grossa al plató de Sálvame | Europa Press

Un fet que posteriorment el mateix Pipi Estrada va detallar i va confessar que van tenir un moment realment especial. «Va ser un moment de plaer al petit espai on érem. Érem dos xavals de vint-i-tants anys que estaven apostant per la mare naturalesa», explicava.

Com a anècdota, el col·laborador va afirmar que tot no va quedar allà, i és que la col·laboradora de Telecincoes va ferir dins d'aquell cotxe. «Jo tenia un marc de fusta a la part del darrere del cotxe, per posar una foto. I va arribar un moment que en el moviment el bec del marc se'l va clavar en un costat», va confessar.

«Es va fer una petita ferida i va sagnar una mica en clavar-se el bec de fusta», afegia. La veritat és que el periodista no ha tingut dubtes a assenyalar que ella era «una dona molt intensa, amb molta energia i molt atractiva», sentenciava.