Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla princesa Elionor

La princesa Elionor es queda sense paraules amb els nets preferits de la seva àvia

Elionor no entén la seva decisió

Elionor ha tingut unes setmanes molt intenses des que aterrés a Espanya a finals de juny. Va pensar que després de finalitzar el curs escolar a Gal·les podria desconnectar del tot, però no sabia que tindria tantes activitats. A Zarzuela pretenen que vagi guanyant cert protagonisme a l'agenda institucional.

Se l'ha pogut veure amb els seus pares recentment a Santiago  i amb anterioritat va participar en dos esdeveniments més. El primer va ser el lliurament dels Premis que porten el nom a Girona. Ja en solitari, sense la companyia dels seus pares, va fer el primer viatge oficial a l'estranger per presenciar un partit de la selecció de futbol.

Però Elionor troba a faltar la tranquil·litat de residir en un altre país. A Gal·les va trobar el lloc perfecte per passar desapercebuda i ser-ne una més. A més, hi roman una mica més aliena a les crítiques que sol rebre la família reial.

Recentment, es publicava una informació que l'afectava i que la deixava en mal lloc. La seva àvia Sofia va anar a Marbella a un concert de l'Orquestra i el Cor del Maggio Musicale Fiorentino. Estava dirigit per un dels millors amics, l'exdirector de l'Orquestra Filharmònica d'Israel Zubin Mehta.

El portal Vanitatis havia assenyalat que l'emèrita no hi acudiria sola. Tenia previst assistir al recital amb tres dels seus nets, sense revelar-ne la identitat. L'únic que estava clar és que no hi estarien les filles de Felip.

La princesa Elionor i la seva família
Elionor amb els seus pares i la seva germana a un dels primers actes de l'estiu | EUROPA PRESS

El més probable és que entre els elegits es trobessin els descendents de Cristina i Iñaki Urdangarin. Però finalment, Sofia va haver d'anar amb la seva germana Irene i uns amics.

Elionor no entrava possiblement als plans de l'emèrita. El tracte amb la seva àvia és més aviat distant, sobretot per ordres de la seva mare, que intenta limitar al màxim el contacte. Això és un fet molt evident que ningú no posa en dubte.

Només cal mirar enrere per recordar el trist episodi que van protagonitzar les dues reines a la catedral de Palma el 2018. L'asturiana va fer tot el possible per evitar que la seva sogra es fes una foto amb les nenes. Per algun motiu que es desconeix, va intentar impedir la controvertida instantània.

Al palau controlen al màxim qualsevol activitat en què participarà l'hereva. Estan molt pendents de tots els esdeveniments perquè no es posi en risc la seva imatge.

Imatge de la reina Sofia i les seves dues netes, Elionor i Sofia
La reina Sofia amb les seves netes | GTRES

No són partidaris que aparegui en companyia de la seva àvia, i encara menys en actes oficials. Possiblement es tracta d'una mesura adoptada per Letícia, cada cop més allunyada de la sogra.

Elionor es retrobarà amb la seva àvia

Elionor aterrarà en qüestió d'hores a Palma. Allí té previst gaudir d'uns dies de descans amb els seus pares i la seva germana. Serà una mica més d'una setmana el temps que passaran a terres balears.

Hauran de complir una sèrie de compromisos oficials, però també hi haurà espai per al descans. Queda per veure si es repeteixen les imatges d'altres anys, quan l'emèrita sortia a passejar o de compres amb les seves netes. Era una demostració de naturalitat i senzillesa per part de la família reial.

Un cop acabada l'estada a Palma, els reis es desplaçaran a algun lloc desconegut per començar de manera oficial les vacances. Com és habitual, es tracta d'una destinació fora d'Espanya que tracten de mantenir en secret. Allí romanen totalment apartats del focus mediàtic.

Elionor té ganes d'estar amb els seus i desconnectar del tot. Sap que al setembre comença per a ella un curs molt exigent a Gal·les.