Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Paolo Vasile

Paolo Vasile respira tranquil en descobrir que no haurà de pagar

Paolo Vasile rep bones notícies

Paolo Vasile està d'enhorabona després de conèixer una bona notícia que afecta directament dos dels seus col·laboradors més polèmics. El conseller delegat de Telecinco no les tenia totes i va estar a punt de patir les conseqüències d'una batalla legal sense precedents.

Gustavo González i Diego Arrabal s'enfrontaven a un problema judicial pel qual podrien haver estat condemnats. Unes compromeses fotos de Mariló Montero durant les seves vacances van provocar que la presentadora decidís denunciar-los. Ara s'ha conegut la decisió de l'Audiència Provincial de Madrid i Vasile respira tranquil.

Paolo Vasile celebra la bona nova

Paolo Vasile compta entre els seus programes de televisió amb diferents col·laboradors, periodistes i paparazzis que, en alguna ocasió, li han provocat mals de cap. No han estat pocs els famosos que han reaccionat a certes informacions als Tribunals per aconseguir ser indemnitzats.

En alguns casos, són les productores les encarregades de córrer amb les despeses i, en altres, la cadena mateixa. Tot i això, la quantitat pot ser elevada depenent del famós i del delicte comès pel professional.

Primer pla de Paolo Vasile
Paolo Vasile s'esperava el pitjor. | GTRES
 

En cas que ens ocupa, són dues cares molt reconegudes les que es trobaven en una situació delicada. Gustavo i Diego van fotografiar Mariló durant les seves vacances fent topless per després vendre-les. Aquestes van ser publicades i la periodista es va encarregar que no tornessin a sortir a la llum demandant els dos paparazzis.

La sentència es va donar a conèixer el mes de desembre passat i se'ls condemnava a pagar 265.000 euros per intromissió il·legítima en el seu dret a l'honor. Una condemna històrica que els dos tertulians van decidir evitar fent un recurs d'apel·lació.

Fotomuntatge de Diego Arrabal i Gustavo González.
Paolo Vasile celebra la victòria dels seus dos tertulians. | CatalunyaDiari
 

Ara, l'Audiència Provincial de Madrid ha pres una decisió i ha anul·lat la sentència per la qual estaven obligats a indemnitzar Montero. «Aquella sentència em va fer dubtar, era un insult i un atemptat contra la llibertat d'informació», ha declarat González per a La Razón.

«Crec en la separació de poders i la independència de la Justícia, però aquesta sentència, tot el que ha passat i que s'ha viscut durant un procés estrany...», comentava. «Les informacions que ens arribaven de moviments, converses, pressions...», afegia.

Tot i això, tot i que estalviat de pagar 265.000 euros, encara els queda una causa pendent. Mariló va denunciar-los civilment i penal, i aquesta última encara no ha obtingut una resolució.

Paolo Vasile encara té por

Encara que Paolo Vasile hagi celebrat la notícia de l'anul·lació de la sentència, el cas encara no està tancat. El conseller delegat s'ha assabentat, a través d'Arrabal, de la realitat de la batalla judicial dels seus dos paparazzis.

La suspensió de la sentència correspon al fet que aquesta causa civil s'hauria d'haver celebrat després de la resolució penal. És a dir, Montero va demanar la pena de presó per als dos fotògrafs i, també, la inhabilitació per a l'exercici de la professió durant sis anys.

Primer pla de Paolo Vasile
Paolo Vasile encara té por. | GTRES
 

Aquesta causa encara es troba oberta al Jutjat núm. 30 de Barcelona i, fins que no s'hagi resolt, no es pot aplicar la civil. Així, González i Arrabal podrien tornar a perdre contra Montero en el cas que la Justícia doni la raó a la presentadora. Un cop desenvolupat i acabat el procés penal, l'òrgan civil tornarà a dictar sentència.

Mentrestant, Paolo Vasile confia en els seus tertulians, que defensen la seva innocència. Recorden que a Mariló no li van molestar aquestes fotos i que, fins i tot, estava encantada. «Va anar, també, a El Hormiguero, en què es va tornar a fer broma amb com sortia d'espectacular en aquelles fotos», va explicar González.

Belén Esteban señala y acusa a la OCU tras la pésima nota que ha recibido su marca 'Sabores de la Esteban'