Julio Iglesias

Julio Iglesias i Miranda se separen perquè ell ha trobat una nova il·lusió

Julio Iglesias ha fet les maletes i ha marxat de casa

Des que es va filtrar el rumor sobre la delicada salut de Julio Iglesias, els mitjans han estat estudiant al detall els seus passos. Fa unes setmanes, saltava la notícia que 'El Puma', amic proper del cantant, va visitar l'ex d'Isabel Preysler i es va sorprendre en veure'l amb cadira de rodes.

Així mateix ho va assegurar el periodista Jorge Ría al programa Argenzuela. «Van caminant i de lluny es veu el clatell de Julio. També es veuen dones en topless a la piscina. Quan es van acostant, veuen que no estava assegut en una cadira comuna, sinó que és una cadira de rodes. Té problemes de mobilitat».

Tot i això, no va ser fins unes setmanes més tard a aquestes dures declaracions quan 'El Puma' va voler trencar el seu silenci sobre això. «Per als que estan interessats en la salut de Julio Iglesias: ens comuniquem i deixin-me dir-los que està bé, molt bé, amb moltes ganes. Em va dir que al novembre comença la seva gira. Està perfectament del cervell, del seu cos. Déu vulgui que el tinguem per molt de temps més».

De manera que, amb el seu testimoni, va voler resoldre, d'una vegada per totes, els rumors sobre la salut de Julio Iglesias. Tot i això, no ha estat fins ara que s'han pogut comprovar les seves paraules perquè el mateix cantant és a Espanya per demostrar a tots que es troba millor que mai. Això sí, sense Miranda Rijnsburger, la seva dona.

Julio Iglesias reapareix públicament sense la seva dona

Després de diversos anys sense veure'l Julio Iglesias, ara ha estat a la ciutat de Marbella, el lloc preferit del cantant per passar les vacances. Així mateix ho ha afirmat en exclusiva la revista Semana, que assegura que el pare d'Enrique Iglesias es troba al seu país natal.

Julio Iglesias amb un premi a les mans, somrient
L'exfutbolista posa fi als rumors. | GTRES
 

De fet, l'ex d'Isabel Preysler s'ha instal·lat a la mansió que té a la localitat d'Ojén, a prop de Marbella, amb el seu fill, Rodrigo i  amb la companyia d'un «munt de persones de la seva confiança», asseguren.

Tot i això, no ha pogut gaudir, en aquesta ocasió, de la companyia de la seva dona. I és que l'holandesa es troba a l'altra banda de l'Atlàntic, però fonts properes a Julio han insistit que més endavant es reuniran tots.

D'aquesta manera, tot apunta que els pròxims dies Miranda aterrarà Màlaga amb les bessones i el seu fill Guillermo, a l'avió privat de Julio Iglesias. La veritat és que, com cada any, la família opta per passar aquesta temporada calorosa en aquesta localitat malaguenya.

Julio Iglesias
Julio Iglesias s'allunya dels rumors i s'instal·la a Marbella. | GTRES
 

Això sí, de moment, no s'ha deixat fotografiar pels mitjans perquè té molt de compte. L'exfutbolista és conscient que és al focus mediàtic i, per aquesta raó, prefereix mantenir-se al marge i no sortir en més titulars.

Tot i que Semana no ha pogut capturar cap imatge del cantant, el cert és que s'ha sabut l'última informació sobre el seu estat de salut. «Julio tenia total independència física» i que «es trobava en plena forma per nedar i fer exercici de forma controlada», deien sobre això.

Les vacances a Espanya, la seva gran il·lusió en un moment complicat

De manera que el seu cercle més íntim insisteix que els rumors sobre la seva delicada salut són mentida i que l'exfutbolista està perfectament.

Sens dubte, Julio Iglesias ha volgut gaudir del mes d'agost acompanyat pel seu entorn més proper a la seva mansió d'Ojén, és la seva gran il·lusió de tots els estius. La propietat té un total de 450 hectàrees i està envoltada d'uns jardins increïbles.

A més, el cantant té a la seva disposició tres piscines, dos heliports, i fins i tot, una pista de tennis per entrenar-se i jugar amb els seus fills. Però, malgrat que es troba perfectament, l'ex d'Isabel Preysler s'ha de traslladar en un mini cotxe per moure's per l'habitatge.

No hi ha cap mena de dubte que Julio Iglesias està molt ben acompanyat i ha aconseguit el seu propòsit de no preocupar els seus seguidors sobre com es troba físicament.