Concha Velasco amb mirada intensa

La família de Concha Velasco parla amb els metges de la residència i decideix actuar

Concha Velasco fa sis mesos que viu en un centre especialitzat

Concha Velasco és coneguda per ser la gran dama de la interpretació espanyola, però ha fet moltes coses més a la seva llarga carrera. Ha presentat programes de màxima audiència i també ha concedit entrevistes molt envejades per la premsa rosa. El seu secret és evident: tracta tothom amb un gran respecte, per això ningú parla malament d'ella.

Concha Velasco pot presumir d'haver creat una família estupenda i unida, una cosa que no poden dir totes les artistes. Els seus fills han parlat amb els metges de la residència i s'han adonat de quelcom important pel que fa a la seva salut: tot sembla que va millor. Quan l'actriu va ingressar al centre gairebé no es podia moure i ara es pot aixecar de la seva cadira de rodes.

Concha Velasco molt maquillada
Concha Velasco és un mite per la premsa del cor. | Europa Press
 

Concha ha tranquil·litzat els seus, fins i tot, la seva neboda Manuela, que també es dedica al món de l'espectacle. La jove intèrpret ha publicat una fotografia molt significativa al seu compte d'Instagram: està gaudint de l'estiu al màxim. Passa les tardes en una piscina i això vol dir que no té cap motiu per estar preocupada per la seva tia.

Concha sap que els seus fills han actuat a temps, sobretot Manuel, que és el més mediàtic de tots dos. El director de cinema ha atès molt amablement un periodista que ha preguntat sobre la salut de la seva mare. El diari La Razón insinua que l'actriu ha anat empitjorant, però aquest rumor no és cert i Manuel ho ha desmentit rotundament.

Velasco pot estar tranquil·la perquè el seu llegat ha anat creixent, tot i que fa un any que no puja als escenaris. El mite ha evolucionat de pressa i les noves generacions lamenten no haver gaudit del seu talent. Sens dubte, és una gran estrella, però no pot tornar a actuar perquè la salut és el més important.

Concha Velasco està orgullosa de la seva neboda

Concha és conscient dels esforços que ha hagut de fer Manuela per cridar l'atenció de la indústria del cinema. Tothom la compara amb la seva tia i així és impossible treballar còmodament, però ella no té en compte els seus detractors. Recentment ha anat a una festa on ha coincidit amb cares com Mario Vaquerizo.

Fotomuntatge de Manuela Velasco i Concha Velasco.
Concha Velasco té l'afecte i el suport de la seva família. | CatalunyaDiari
 

Velasco està tranquil·la perquè sap que els seus han actuat de pressa i han desmentit els rumors de manera creïble. Manuela està gaudint de l'estiu passant de la piscina a les festes, com els seus cosins Manuel i Francisco. Els fills de l'actriu també han trobat temps per descansar, tot i que continuen pendents de la seva mare.

L'exdona de Paco Marsó no volia que ningú sabés que estava en una residència, no va ser ella qui va filtrar la notícia. Tot i això, l'enrenou ha servit d'una cosa positiva: la societat ha normalitzat aquesta opció i ja no hi ha tants prejudicis. Tot ha estat gràcies a Manuel, que no s'ha cansat d'explicar per què la seva mare està tan còmoda al centre.

Concha Velasco rep visites molt especials

Concha està aprenent a gaudir del seu temps lliure, de fet, ara és quan més gaudeix de la seva gran passió: el teatre. Cada cap de setmana un dels seus fills la recull i la porta a l'espectacle de la setmana, on de vegades rep homenatges. Qualsevol actor estaria encantat de treballar davant seu, és la gran mestra.

Velasco es pot sentir orgullosa, el públic la continua tenint molt present i sempre que passa alguna cosa salten totes les alarmes. Els periodistes que coneixen l'actriu han demanat que els mitjans siguin prudents a l'hora d'informar. No és cert que es trobi pitjor, tot al contrari: el tractament està funcionant.