Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Kiko Matamoros amb una gorra

Kiko Matamoros confessa que la relació està trencada perquè hi ha una altra dona

Matamoros assumeix que la relació té problemes per culpa d'una tercera persona

Kiko Matamoros és un dels personatges televisius que més informació té dels famosos del nostre país. És un col·laborador que al llarg dels anys ha fet moltes amistats que li han proporcionat certes filtracions per exposar-les als programes on ha treballat.

La veritat és que Kiko Matamoros no sol donar moltes exclusives, però quan revela alguna, solen ser molt polèmiques. 

En els últims dies, Sálvame està fent gairebé un programa monogràfic sobre la crisi matrimonial entre Ana María Aldón i José Ortega Cano.

Kiko Matamoros no amaga que la relació pot morir molt aviat

El cert és que, a casa seva a Fuente del Fresno, José Ortega Cano ha de bregar amb els rumors continus de separació de la seva dona. I a Sálvame sempre estan molt atents a qualsevol novetat que sorgeixi sobre el matrimoni per anar-la explicant en temps real.

Imatge de Kiko Matamoros.
Kiko Matamoros sap el motiu de la baralla | Europa Press

Aquesta setmana, la notícia que ha sortit a la llum en una revista del cor parla sobre una forta baralla que s'hauria produït a casa del vidu de Rocío Jurado. I en què havien participat a més del torero, la seva dona Ana María Aldón i la seva filla, Gloria Camila Ortega.

Molts han intentat saber què va propiciar aquesta dura disputa familiar entre tres pesos pesants del món el cor com els esmentats anteriorment. Kiko Matamoros ha parlat amb algun contacte, i especialment li han arribat notícies d'un amic en comú que té amb Ortega Cano, sobre la baralla de què tothom parla.

El motiu que va fer saltar tot pels aires a casa del torero

Una baralla que va tenir lloc després de l'últim programa de Viva la vida. Aquesta va sorgir per un motiu de pes i que ha enfadat molt Ana María Aldón.

Estem parlant que el matrimoni hauria acordat que la dissenyadora andalusa i la germana de José Fernando no es trobessin en cap moment juntes a casa del torero.

Ortega Cano i Ana María Aldón
José Ortega Cano i Ana María Aldón discutint a 'El Rocío' | GTRES

I és que no volien coincidir, per petició expressa d'Ana María Aldón, després que la colombiana li hagués fet diversos lletjos pels quals no està disposada a humiliar-se més temps.

Així, Kiko Matamoros va revelar en ple directe de Sálvame que, com no van complir aquest pacte, les hostilitats van sorgir en qüestió de segons. Va saltar l'espurna només que la dissenyadora de Sanlúcar va tornar diumenge a la nit a casa seva, i tot va esclatar pels aires.

«No m'estranya la seva reacció, és humana»

Muntatge fotogràfic d'Ana María Aldón i Ortega Cano.
Ana María Aldón i José Ortega Cano haurien pactat una cosa que no s'ha complert | Catalunya Diari

Sembla que aquesta baralla va ser escoltada per alguns dels vianants que passaven prop del xalet d'Ortega Cano. I també pels veïns del torero, que van saber que alguna cosa greu s'estava produint a l'interior de la casa familiar.

La veritat és que a Ortega Cano no li ha agradat gens que s'hagi filtrat el que va passar a casa seva a Madrid diumenge passat.

Un reporter es desplaçava fins a Costa Ballena per obtenir les impressions del torero. A primera hora del matí, Raúl Trigueros s'acostava a ell mentre caminava caminant al costat de la bicicleta per qüestionar-lo per la crisi del seu matrimoni. I sobretot, el reporter del programa volia saber la seva reacció després d'aquella baralla que tothom comenta.

Ortega Cano va esclatar davant de la premsa. Ho feia demanant-li al reporter cridant que el deixés «tranquil» i que no contestaria res més sobre la seva vida.

Matamoros reaccionava fa unes hores a través del seu compte d'Instagram. «Veient Ortega perdre els nervis. No m'estranya la seva reacció, és humana».