Primer pla de Pepe Navarro.

Pepe Navarro descobreix l'últim i inesperat pas del seu fill Alejandro

Pepe Navarro li fa una proposta al seu fill

Pepe Navarro està molt pendent de tots els moviments del seu fill, Alejandro Reyes. Sí, perquè encara que assegura que no és el pare del jove, una sentència judicial determina tot el contrari.

Sembla que l'estiu ha portat la calma a la guerra judicial que Pepe manté amb Ivonne Reyes amb relació a la paternitat d'Alejandro. I és que el jove va decidir concedir una demolidora exclusiva contra el seu pare i posar terra pel mig, marxant a Miami.

Per la seva banda, Ivonne va patir una garrotada judicial quan el jutge va arxivar la seva denúncia contra Navarro per suposades amenaces. I mentrestant, Pepe, després de tot això, ha casat la seva filla Andrea amb una gran festa a Eivissa i li ha enviat un missatge al seu fill.

En una carta que li ha fet arribar a Alejandro Reyes, el seu pare li demana dues coses. D'una banda, que es facin no una sinó tres proves d'ADN per confirmar que són pare i fill, i que renunciï de manera efectiva a la seva herència.

Pepe Navarro sorprès amb el darrer gest del seu fill Alejandro

Pepe Navarro s'ha mostrat molt contundent amb les seves pretensions, però Alejandro ha decidit anar per altres camins. De moment, l'actor està centrat en la seva carrera professional i va provant aquí i allà per veure que especialitat se sent millor per intentar triomfar.

Imatge d'Alejandro Reyes posant abraçant-se amb Rafael Amargo
Alejandro ja va sorprendre Pepe Navarro al seu moment, actuant amb Rafa Amargo | Europa Press

Així doncs ha fet d'actor, amb Rafael Amargo i tampoc li van caure els anells per treballar de temporer al camp. També va provar sort a la televisió amb Supervivientes, però després del seu discret pas pel concurs, no va voler romandre als platós, a cop de polèmica.

Llavors, amb el que havia guanyat i estalviat, va decidir anar-se'n a Miami i ara acaba de llançar la seva primera col·lecció de moda. La marca es diu 'King Art' i és una col·lecció càpsula (amb poques unitats) amb peces «urbanes i amb estil de carrer», explica a la revista Jaleos.

A les teles ha estat la dissenyadora veneçolana Virgina Abzueta, encarregada de confeccionar les «dessuadores, pantalons i jerseis» que, segons explica ell mateix, «et poden servir per a un viatge o un 'photocall'».

L'afició per la moda li ve al fill d'Ivonne Reyes de quan va desfilar en 2019 i els seus objectius són molt ambiciosos. «Aquest estil de la meva marca canviarà moltes coses i connectaré amb la gent a l'hora d'aquest urbanisme 'underground' que hem fet Virgínia i jo».

De moment, però, encara no hi ha web i les vendes quan s'activin, es podran realitzar en línia. «Pot ser que ho tinguem en algun 'showroom'», admet.

Pepe Navarro s'assabenta també dels altres plans d'Alejandro

Pepe Navarro no ha rebut resposta a les seves demandes, però sí que pot conèixer com li van les coses a Alejandro. I és que, a més de la faceta empresarial, el jove no renuncia a continuar sent actor. «És clar, segueixo fent càstings per a fora i també alguns curtmetratges. Segueixo amb la meva carrera artística», explicava.

Si alguna cosa se li pot atribuir al fill de Pepe Navarro són les seves ganes de triomfar i la seva inquietud per llaurar-se un futur professional. No renuncia a concedir entrevistes o parlar de la seva vida privada si en algun moment necessita una empenta econòmica, encara que no és la seva prioritat.

Segurament, el fet de veure que Pepe Navarro i la seva mare fa anys que lluiten públicament ha fet que vulgui mantenir-se allunyat de tant dolor familiar. Respecte a les peticions del seu pare, la pilota ara és a la seva teulada. Si vol, es pot fer la prova d'ADN per confirmar que Pepe és el seu pare i també té oportunitat de renunciar a la seva herència, com va explicar que estava disposat a fer.