Primer pla de Chanel

Un fan de la catalana Chanel amenaça amb una arma i intenta boicotejar el seu concert

Chanel Terrero va patir un greu altercat quan va tornar de Torí

Chanel Terrero s'ha convertit en una estrella i la seva fama ha aconseguit esdevenir internacional en qüestió de setmanes. Això genera unes conseqüències i al programa Socialité han argumentat per què no sempre és bona tanta exposició. Segons expliquen, un home que presumia d'adorar la cantant va intentar reunir-se amb ella per la força.

Chanel Terrero va fer un concert a Madrid després de triomfar a Eurovisió, un esdeveniment que va ser retransmès per tots els mitjans. Va ser llavors quan el fan perillós va aprofitar per acostar-se al seu camerino i va amenaçar-la. «Es va colar amb una pistola a la mà, però gràcies a Déu no hi ha hagut res a lamentar», comenta un col·laborador de Socialité.

Imatge de Chanel Terrero.
Chanel Terrero ha fet història a la televisió | RTVE

Chanel ha mantingut aquest succés en secret per no fer saltar les alarmes abans d'hora, ja que vol fugir de totes les polèmiques. A Telecinco han aclarit que l'assaltant no va aconseguir acostar-se a ella més del compte i que potser la seva arma era de fogueig. Les autoritats van frenar l'escàndol just a temps i van aconseguir que tot quedés en un ensurt terrible.

Chanel ha esdevingut una de les dones més famoses del país i gran part del públic dona suport a totes les seves decisions. El problema és que no tothom viu de la mateixa manera el fenomen fan, per això cal tenir tanta cura. La trista notícia ha estat confirmada pel diari El Cierre Digital, mitjà dirigit pel periodista Juan Luis Galiacho.

Terrero va saber guardar les formes i en cap moment va canviar la seva actuació per l'home que acabava de llançar aquesta amenaça. Va sortir a cantar i va brillar com només ella sap fer-ho, ningú va notar que havia patit un contratemps tan delicat. Els agents van detenir l'assetjador de forma immediata, però va estar a escassos metres de la intèrpret d'Eurovisió 2022.

Chanel Terrero ha patit molts insults

Chanel ha hagut de demostrar el seu talent abans de viatjar a Torí i ser la representant d'Espanya al festival d'Eurovisió. Va haver de guanyar un concurs, el famós Benidorm Fest, i després d'aquest esdeveniment va començar a rebre moltes crítiques. Hi havia gent que l'acusava de no haver estat transparent, fins i tot van posar en dubte la seva victòria.

Primer pla de la catalana Chanel cantant durant un concert
Chanel Terrero està al millor moment de la seva carrera | Europa Press

Terrero va guardar silenci i es va dedicar a treballar, per això la seva actuació a Itàlia ha tingut tanta repercussió. D'un moment a l'altre es va convertir en la favorita del públic i els detractors es van haver de rendir abans d'hora. Tot i això, fins a arribar a aquest punt ha patit molt i, segons les seves declaracions, ha rebut insults racistes i masclistes.

El Cierre Digital, un dels pocs mitjans que ha recollit el desacord, ha parlat del tema. La periodista Mayra Álvarez, col·laboradora del diari esmentat, pensa que el problema és més greu del que sembla. Ningú no sap si el fan que duia una pistola no havia format part del seu exèrcit de detractors.

Chanel Terrero ha silenciat els fets

Chanel, segons el mitjà esmentat anteriorment, ha travessat moments delicats i es va emportar un gran ensurt en trobar-se amb l'assaltant. «Després de guanyar el Benidorm Fest no ha parat de rebre insults, missatges d'odi i fins i tot amenaces de mort. L'allau de crítiques que ha rebut la catalana gairebé la van enfonsar, fins al punt d'haver tancat el seu compte de Twitter».

Terrero es va espantar i a partir d'aquell moment pren més precaucions, però no ha frenat la seva trajectòria professional. Els fets van passar diumenge passat 15 de maig, poc després d'aterrar a Espanya i arribar a la Plaça Major de Madrid. Encara estan investigant els fets perquè hi ha molts dubtes que s'han d'aclarir com més aviat millor.