Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Karmele Marchante

La catalana Karmele Marchante revela la seva vertadera orientació sexual: impactant

Karmele Marchante publica les seves memòries i no amaga absolutament res

Karmele Marchante, la periodista i excol·laboradora de Sálvame, torna a sortir a la palestra. La raó és que aquest dimecres 16 de novembre publica les seves memòries. Allà relata aspectes de la seva vida totalment desconeguts i sorprenents.

Va ser el 2016 quan la periodista va abandonar els platós de Telecinco a causa de les picabaralles amb la direcció i amb els seus companys de programa. A partir de llavors, la seva popularitat va caure en picat. Ara, Karmele Marchante està a punt per sincerar-se a través de les seves memòries.

No me callo, així es titula el seu llibre. Es tracta d'un joc de paraules en homenatge a la mítica frase popularitzada per Jesús Mariñas: «Que te calles, Karmele». En aquesta obra tracta aspectes diversos fruit de la seva vida i dels seus gairebé 50 anys de trajectòria professional.

Karmele Marchante es declara bisexual

Una de les revelacions més impactants del llibre de Karmele Marchante és la seva orientació sexual. La periodista ha confessat que es considera bisexual. També ha parlat de la seva darrera relació, que considera 'l'amor de la seva vida'.

Karmele Marchante
Karmele Marchante se sincera al seu llibre de memòries | GTRES

No obstant això, aquesta història té un trist desenllaç per a Karmele Marchante. Fa només un any, va haver d'acomiadar-se de la seva parella. Després de tres anys de relació amb la polèmica col·laboradora del cor, un infart es va interposar en la felicitat de tots dos.

Fonts properes a la mateixa Karmele asseguren que «estava molt enamorada». Així mateix, també han comentat el que va suposar aquesta terrible pèrdua. «Ella es pensava que era un amor per a tota la vida i aquell adeu tan prematur la va sumir en una profunda tristesa».

Escriure les seves memòries es va convertir, doncs, en la seva millor teràpia. Al seu llibre, la veterana tertuliana parla sobre aquesta i altres de les seves relacions. És el cas dels seus dos matrimonis fallits.

El primer es remunta als anys 70, quan va conèixer un lingüista islandès. «Era maquíssim i feia dos metres i mig, pur víking», va afirmar en una ocasió la col·laboradora.

La seva segona vegada a l'altar va ser per unir-se al seu xicot de tota la vida, Diego Soto. Va ser una cerimònia íntima que es va celebrar el 2010. Finalment, la parella es va separar el 2013.

La 'gentuza' de què parla Karmele Marchante

Per descomptat, un dels temes més candents a les memòries de Marchante és, sens dubte, la seva relació amb la plantilla de Sálvame. Les diferències entre Karmele i la resta dels seus excompanys de Telecinco és, sens dubte, un dels assumptes més sucosos.

«És un llibre íntim, personal, catàrtic, divertit, cru, sincer, escrit sense por a què diran, què pensaran o com serà rebut per gent horrible amb qui em vaig creuar a la meva vida», declara l'autora.

Equip de 'Sálvame'
Karmele parla clar sobre el seu passat a 'Sálvame' al seu últim llibre | MEDIASET

Així, fa entendre que ha escrit des de la sinceritat més absoluta i que no pensa guardar-se res. Karmele Marchante ha fet servir aquest altaveu que és el seu llibre per reivindicar la seva faceta professional, que es va quedar enfosquida després de la seva trajectòria als programes del cor.

El seu pas per Tómbola va ser, sens dubte, un punt important d'inflexió per a la periodista. «Allò va marcar la meva vida, en el mal sentit. Mai més no vaig poder tornar a treballar en mitjans escrits o televisius si no era en programes del cor», afirmava.

Jesus Mariñas i Karmele Marchante
Jesús Mariñas i Karmele Marchante van formar un tàndem inoblidable a 'Tómbola' | CatalunyaDiari

Cal recordar que Tómbola va ser una autèntica revolució als 90. El nou format va donar lloc a moments històrics a la televisió d'aquest país. Per descomptat, Karmele Marchante va ser una de les protagonistes indiscutibles, jutament amb altres cares conegudes, com el mateix Mariñas.