El 'cas Rubiales' continua generant opinió pública. Primer, el petó sense consentiment, després les polèmiques declaracions i, ara, el tancament de la seva mare. Són moltes les persones que s'han quedat en xoc després dels actes de Rubiales, i que continuen donant la seva opinió a través de les xarxes socials.
Sonia Ferrer, una de les periodistes més destacades del nostre país, s'ha sumat a l'opinió pública. La catalana ha volgut opinar i dir la seva, com molts dels seus companys.
Sabeu què ens fan en moments d'ira?
La presentadora va donar el seu punt de vista sobre el petó sense consentiment de Luis Rubiales a Jenni Hermoso als actes de lliurament de medalles de la final del Mundial. El missatge de la presentadora va ser clar i concís:
«Els que ens fiquen mà i forcen petons en moments d'eufòria, sabeu què ens fan en moments d'ira?», va escriure al perfil.
Un missatge que va tenir molta repercussió, ja que n'ha rebut més de 28.000 mil m'agrada i diversos comentaris. «Tuit per emmarcar», «Aquest tweet hauria d'estar en un museu» o «Brava», van ser alguns dels comentaris que va rebre la presentadora.
Però mentre gran part dels seus seguidors aplaudien el missatge publicat, altres li recordaven que havia estat portada a la revista 'Interviú'. Per això, uns quants anys després i aprofitant l'ocasió, la presentadora va aclarir, per fi, per què va fer aquella portada.
«Va ser xantatge»
La catalana ha respost tots aquells que volien girar-li la situació, i no s'ha tallat ni un pèl. «Aclarim una vegada. Aquesta portada va ser el resultat d'un XANTATGE», va indicar la presentadora.
«"Unes fotos boniques sense ensenyar res i a canvi no publiquem aquesta robada en topless que t'hem fet" (també es veia la meva mare). Pràctica molt habitual en aquesta època (2007)», va detallar.
«Que no hi hauria cap problema si ho hagués volgut fer sense fer xantatge, però n'hi va haver», va detallar la presentadora.
Sens dubte, una confessió que va agafar per sorpresa molts dels seus seguidors, que no van dubtar a enviar-li missatges amb mostres de suport.
«Doble barbaritat. Una, les fotos que t'han obligat a fer. Dos, que algú (anònim, per variar) et jutgi per aquestes fotos». «Tota la meva solidaritat, i espero que la de l'enorme majoria de gent», ha rebut per part d'un seguidor.