Foto de Susanna Griso somrient i mirant a càmera en un photocall.

La catalana Susanna Griso trenca el silenci després de l'embaràs que ningú esperava

Susanna Griso revela tota la veritat sobre aquesta notícia

Susanna Griso ha estat l'última a pronunciar-se sobre l'inesperat embaràs de què tothom parla. No ha volgut deixar passar l'ocasió per compartir amb tota l'audiència d'Antena 3 allò que sap sobre aquesta qüestió.

Aquest dimecres, 28 de desembre, els mitjans es van fer ressò de l'última i sorprenent exclusiva que la revista Lecturas va publicar a la seva portada. Segons ha revelat aquesta capçalera, Cristina Pedroche està embarassada del que serà el seu primer fill amb el conegut xef Dabiz Muñoz.

Ningú no s'esperava aquest embaràs i Susanna ha trencat el silenci per deixar clara la seva postura. Està tan sorpresa com tots. Ella tampoc no s'esperava la notícia perquè la seva companya va assegurar que no volia ser mare.

Foto de Susanna Griso presentant 'Espejo Público'.
Susanna Griso explica tot el que sap sobre Cristina Pedroche. | Antena 3
 

La reina de les Campanades va confessar en la seva última entrevista per a 20 Minutos que «ara no entra en els meus plans», assegurava sobre el fet de convertir-se en mare.

Però una imatge val més que mil paraules. Lecturas ha mostrat les primeres fotografies de la companya de Susanna Griso visitant la clínica ginecològica en què està fent el seguiment de l'embaràs.

Després d'aquesta bomba de final d'any, han estat molts els que s'han volgut pronunciar sobre això. Tot i que els treballadors de Zapeando han optat per fer pinya al voltant de Cristina Pedroche.

Fotomuntatge amb les cares de Cristina Pedroche i el seu marit Dabiz Muñoz.
Cristina Pedroche i el seu marit podrien convertir-se en pares. | Cedida

 

Unes poques hores després que saltés aquesta notícia als mitjans, Dani Mateo va assegurar que no en sabia res. «El mòbil de Cristina ha cremat aquest matí per aquest tema, però no ha respost ningú. Ni tan sols Miki», va assegurar el presentador de La Sexta en ple directe.

Ara, Susanna Griso ha decidit trencar el silenci per explicar què hi ha de cert en tota la informació que Lecturas ha fet pública durant les últimes hores.

Susanna Griso revela tota la veritat

Susanna Griso ha volgut posar una mica de llum sobre l'inesperat embaràs de Cristina Pedroche, ja que molts consideren que potser hem pogut ser víctimes d'una innocentada.

Diversos usuaris de les xarxes socials han especulat amb la possibilitat que aquesta informació només sigui una broma de Lecturas pel dia dels Sants Innocents.

Per això, Susanna Griso no ha trigat a compartir amb tots els seguidors d'Espejo Público la informació que té sobre aquest tema. Aquest dimecres, la presentadora i la resta dels seus companys van dedicar gran part de l'emissió d'aquest matinal a comentar aquesta informació.

Amb Roberto Brasero present al plató, la comunicadora no va voler deixar passar l'ocasió per preguntar-li directament a ell si en sabia alguna cosa. I és que, no fa gaire, 'l'home del temps' va tenir l'oportunitat de gravar amb Pedroche el vídeo promocional de les Campanades.

«Confessa, quin vestit porta?», li va preguntar sense embuts Susanna Griso. Però, al contrari del que s'esperava, la periodista no va aconseguir que el seu company revelés alguna informació: «El que es veu, el mateix».

En un intent per saber més detalls sobre aquest embaràs, la presentadora va tornar a insistir i li va preguntar si en aquell moment va veure «una mínima corba de la felicitat».

Per la seva banda, Brasero va voler deixar clar que ell no en sabia res i, a més, va confessar que no s'acabava de creure la notícia. «Però, avui no és el Dia dels Innocents? Potser és una innocentada», va puntualitzar a continuació.

Va ser en aquest precís moment quan Susanna Griso va demanar silenci al plató per compartir amb tots els espectadors la informació que li acabava d'arribar al seu telèfon mòbil.

Foto de Susanna Griso somrient en un photocall.
Susanna Griso aclareix els rumors. | Europa Press
 

«Tinc informació. Com jo he dit que aquesta portada era l'objectiu de molta rumorologia, des de Lecturas m'asseguren que és real, que ho expliquen tot a la revista, que inclouen fotos de la revisió ginecològica a què va Cristina Pedroche amb el seu marit».

A més, la comunicadora va fer referència a les pistes que la futura mare ha anat donat a les seves últimes entrevistes. Curiosament, en una de les últimes amb la revista ¡Hola!, Pedroche va assegurar que «David ha posat una llavor al vestit d'aquest any».

«Sabem que el maquillatge serà una al·legoria de la maternitat», va puntualitzar Susanna Griso. «Em semblaria que deixaria tothom amb un pam de nas si anunciés l'embaràs el dia deles Campanades», va assegurar Lorena García a continuació.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp