Primer pla de Lorenzo Caprile

Lorenzo Caprile no s'amaga i confessa per què té por al 2023

El famós dissenyador deixa clar el pànic que sent

Fa anys que Lorenzo Caprile és, sens dubte, un dels dissenyadors més importants del nostre país. La veritat és que aquest sol preservar força certs aspectes íntims sobre la seva vida, encara que de tant en tant s'obre en algun tipus d'entrevista. Ara ho ha fet per parlar d'alguns dissenys que prepara per a les 'celebrities' espanyoles i per revelar certes confessions sobre les seves pors o supersticions. 

A Lorenzo Caprile l'hem conegut com un dels dissenyadors que ha creat millor els seus dissenys per a una de les presentadores més conegudes. La dona que va protagonitzar les Campanadas de Fin de Año a TVE durant 17 anys.

Lorenzo Caprile s'obre en canal i revela una gran preocupació

Estem parlant d'Anne Igartiburu, una presentadora que coneixem des de fa molts anys i que s'ha caracteritzat per posar-se davant de les càmeres per acomiadar l'any en multitud d'ocasions.

Aquest any ha estat diferent per a ella, i també per a Lorenzo Caprile, que l'ha vestida moltes vegades. Enguany donarà la benvinguda al 2023 en una cadena autonòmica. Al conegut dissenyador i jutge de Maestros de la costura li ha fet ràbia per no poder tornar a vestir la coneguda periodista de TVE. Aquest any serà aquest l'encarregat d'acomiadar l'any a Telemadrid amb Silvia Jato.

Telemadrid sap que Lorenzo pot formar una bona parella amb l'expresentadora de Pasapalabra i li ha donat aquesta oportunitat de posar-se davant de les càmeres. Tot ha estat després del gran èxit a Coser y contar, un espai que ha presentat a l'autonòmica els dissabtes i que ha anat molt bé a la cadena.

Lorenzo Caprile acomiada l'any a Telemadrid amb Silvia Jato

Amb ell hi ha Jato, que molt aviat la veurem a Telemadrid presentant La, la, la, un 'talent show' que espera ser tot un èxit al llarg de 2023.

A més de preguntar-li què li ha semblat aquesta no-renovació d'Anne Igartiburu per l'ens públic per acomiadar l'any, Lorenzo Caprile ha parlat de les seves coses. Per exemple, s'ha referit als secrets d'aquesta nit de Cap d'Any amb els companys de El Televisero.

Una entrevista en què, sobretot, s'ha basat en aquesta polèmica decisió de no comptar amb Igartiburu per a unes Campanadas més. A més a més, ha revelat certs aspectes de la seva llarga vida que desconeixíem, com ara les supersticions.

Dissenyador Lorenzo Caprile
Lorenzo Caprile revela una curiosa superstició. | GTRES

La gran por del dissenyador que deixa tothom sense paraules

La veritat és que ha estat mesurat a l'hora de parlar del vestit que es posarà per donar la benvinguda al 2023. Així ho deixava més que clar a l'entrevista: «No revelaré res. Només dic que, com que és evident, aniré de vermell, que és el meu color preferit. I com que soc molt supersticiós, sempre porto alguna cosa vermella la nit de Cap d'Any on sigui».

A més d'aquesta por que ha deixat palès Caprile a l'entrevista, li han preguntat si vestiria la seva companya de Campanadas i ha assegurat que no. «Per respecte a la meva companya Anne Igartiburu», no vestirà Silvia Jato.

Detall que segur li encanta a recent desbancada presentadora de les Campanadas, que està vivint uns dies realment intensos en veure tot el suport que li està mostrant la gent a les seves xarxes socials. Ho està rebent des que es va saber la notícia que no presentaria novament les Campanades a l'ens públic.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp