Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alessandro Lequio a un photocall

Alessandro Lequio confessa qui és el culpable de la famosa separació

Alessandro Lequio té tots els detalls de la ruptura de Mario Vargas Llosa i Isabel Preysler

Alessandro Lequio coneix tots els detalls d'una de les separacions més mediàtiques d'aquest 2022. Així és, ens referim a la ruptura entre Mario Vargas Llosa i Isabel Preysler, que tant està fent parlar.

I és que va ser ahir, 28 de desembre, quan la revista ¡Hola! es va fer ressò d'aquesta inesperada notícia. Pel que sembla, tots dos haurien decidit posar punt final a la seva història d'amor i seguir camins separats després de vuit anys junts.

De moment, només s'ha pronunciat sobre aquesta qüestió un dels dos protagonistes: la mare de Tamara Falcó. «Mario i jo hem decidit posar fi a la nostra relació definitivament», deia per a l'esmentada revista. Tot i això, cap ha volgut fer públic el motiu real de la seva separació.

Però, com era evident, molts periodistes experts en el món del cor ja han fet la seva feina i ja han esbrinat la veritable raó d'aquesta ruptura. Justament, aquest ha estat el cas d'Alessandro Lequio, que ja sap per què l'aristòcrata i l'escriptor peruà han trencat.

Imatge d'Alessandro Lequio emocionat a 'El Programa de Ana Rosa'.
Alessandro Lequio sap tota la veritat sobre aquesta separació. | Mediaset
 

Alessandro Lequio sobre la ruptura: «Ella ha estat un caprici per a ell»

Ahir, 28 de desembre, El programa de Ana Rosa va posar damunt la taula la que és, sens dubte, la notícia del moment: la ruptura d'Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa. Va ser a partir de llavors quan cadascun dels col·laboradors de l'espai no va dubtar a oferir el seu punt de vista.

Per descomptat, de totes les opinions que es van sentir, la que no va passar desapercebuda va ser la d'Alessandro Lequio, un dels veterans professionals del format dels matins de Telecinco.

I és que, com es va deixar caure, l'italià tenia certa informació relacionada amb aquesta polèmica separació. En concret, sobre el veritable motiu pel qual l'escriptor i Isabel Preysler haurien decidit posar fi al seu idil·li.

«Quan van començar, mentre tothom anunciava un casament imminent, sempre vaig dir que no es casarien i que per a Mario no era l'última. El temps m'ha donat la raó», començava dient Alessandro Lequio.

Segons l'exparella d'Ana Obregón, «tots dos tenen motius de sobres per a la ruptura. Ella, per no haver aconseguit ser Nobel consort, i ell, perquè estava esgotat de les aventures i desventures de Tamara Falcó», explicava Alessandro Lequio.

«Mario és un home amb una conversa extraordinària, té un Nobel i ha tingut una activíssima vida política… I totes les preguntes que se li feien als esdeveniments eren sobre les aventures i desventures de Tamara. Aquest senyor estava esgotat d'aquesta situació tan absurda», prosseguia.

Lluny de tenir la mateixa opinió que el seu company, Sandra Aladro, una altra de les col·laboradores del programa presentat per Ana Rosa Quintana, assegurava el contrari.

I és que, com ella assegurava, per a l'escriptor no li havia suposat mai cap problema l'exposició mediàtica i encara menys la premsa rosa. «També els Nobels i la gent intel·ligent té capricis», deia aquesta.

«Aquesta senyora ha estat un caprici per a ell, només un caprici. Mai va tenir la intenció de casar-se amb aquesta senyora, mai», sentenciava Alessandro Lequio.

Foto d'Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa en un photocall.
La parella ha trencat després de 8 anys junts. | Europa Press
 

Un casament fallit: el motiu de la ruptura

De manera que, pel que sembla, la mare d'Enrique Iglesias hauria volgut fer un pas més enllà en la seva relació amb el guanyador del Premi Nobel de Literatura 2010.

No obstant això, per contra, l'escriptor no hauria contemplat la possibilitat de passar per l'altar, en aquesta ocasió, amb l'aristòcrata. I tot això quan semblava que eren una de les parelles més consolidades del món de les celebritats.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp