Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Alejandra Rubio

El pare d'Alejandra Rubio no amaga que ha tornat a casa de Terelu Campos

Alejandra Rubio està molt contenta per la decisió que han pres els pares

Alejandra Rubio està molt emocionada perquè el pare ha tornat a casa. Gràcies a la invitació que ha rebut per part de Terelu, l'exmarit de la presentadora ha tingut l'oportunitat de passar les dates més especials de l'any amb la seva filla.

Malgrat que ja no comparteixen les seves vides, el cert és que els últims anys la presentadora de Telecinco i el pare d'Alejandra Rubio, Alejandro, s'han deixat veure en públic més d'una vegada. L'exparella de Terelu no amaga que ha tornat a casa de la mare de la seva filla perquè ella mateixa ho ha explicat en una coneguda revista. De fet, no és la primera vegada. Un clar exemple va ser el 18è aniversari d'Alejandra Rubio: el 2018 els pares de la tertuliana van organitzar una gran festa per presentar la seva filla en societat.

Com calia esperar, l'exmatrimoni no va tenir cap problema a posar junts davant les càmeres dels diferents mitjans de comunicació i van demostrar, una vegada més, la bona sintonia que hi ha entre ells.

Alejandro Rubio, Alejandra Rubio i Terelu Campos
Els pares d'Alejandra Rubio tenen bona relació. | GTRES

Ara, la mare d'Alejandra Rubio no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de confessar els motius pels quals aquest empresari ha tornat a la llar familiar de les Campos.

El pare d'Alejandra Rubio torna a casa per Nadal

Alejandra està passant el millor Nadal dels últims anys. Tot apunta que aquest 2022 ha aconseguit reunir tota la família, inclòs el seu pare. Alejandro és molt discret, però ha deixat d'amagar la notícia del seu retorn.

Aquest dijous 29 de desembre, Terelu ha volgut dedicar el seu últim blog de LecturasLo que nunca conté, a les dates més familiars i esperades de l'any: el Nadal. La mare d'Alejandra Rubio s'ha tornat a pronunciar a través d'aquesta coneguda revista, però el que menys s'esperava la tertuliana de Telecinco era que anés a fer pública una informació sobre el seu pare.

Només començar, la presentadora de televisió s'ha sentit molt afortunada de poder gaudir d'aquestes festes sense cap mena de restricció sanitària, ja que els dos darrers anys el clan Campos no es va poder reunir per culpa del coronavirus. «Almenys hem tingut l'alegria de passar la nit de Nadal sense restriccions. L'any passat la Covid ens va impedir ajuntar-nos, tot i que les coses estaven una mica revoltes familiarment parlant», ha començat escrivint la mare d'Alejandra Rubio.

Fotomuntatge de Terelu Campos, Alejandra i Alejandro Rubio.
La mare d'Alejandra ha convidat el seu exmarit per Nadal. | CatalunyaDiari

A continuació, la comunicadora ha deixat sense paraules tots els seus lectors en confessar les persones que van estar presents al sopar de la nit de Nadal. Terelu no ha tingut cap problema per mostrar, una vegada més, l'estupenda relació que manté amb el pare de la seva filla. Segons ha assegurat la periodista, «aquest any ens hem pogut reunir tots: la meva mare, la meva filla, el seu xicot, la meva germana, el meu cunyat, la seva germana, el seu marit i el pare de la meva filla amb la seva parella».

Després de fer aquesta confessió, la mare d'Alejandra Rubio sap que hi haurà molta gent que s'haurà sorprès que «el pare de la meva filla pugui venir a una celebració familiar». No obstant això, ella és conscient que, des que va néixer la 'influencer', les seves vides es van unir per sempre. «Sempre us he dit que Alejandro és la meva família i jo sé que pertanyo a la seva també», ha assegurat la mare d'Alejandra Rubio, abans de deixar molt clar que està molt feliç que «tots hàgim participat d'aquella nit amb la meva mare».

A més, Terelu ha volgut aprofitar l'ocasió per compartir amb tots els seus seguidors el menú amb què va delectar tots els seus convidats, malgrat que tot apunta que ja se'l coneixen molt bé. Com cada any, la mare d'Alejandra Rubio ha elaborat el famós gall dindi de la seva àvia. «Ja no sé si és de la meva àvia o de quina àvia és», ha apuntat, posant un toc d'humor a aquestes reflexions.

Tot i que «d'un any per l'altre se li oblida la recepta», la televisiva ha assegurat que no va quedar tan roín. «No sé si la meva àvia dirà des del cel: "Quina merda de gall dindi has fet. No diguis que aquest és el meu gall dindi", però l'important és que va sortir bo».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp