Primer pla d'Anabel Pantoja.

Anabel Pantoja no pot amagar el motiu de la ruptura: ella ha marxat de casa

Anabel Pantoja ja sap quin és el motiu pel qual ho han deixat

Després de declarar públicament el seu amor, sembla que la relació entre Omar Sánchez i Marina Ruiz no va tan bé com ells pretenien aparentar.

Així, Marina mateix ha explicat als seus seguidors que havia pres la decisió d'abandonar la casa que compartia amb l'ex d'Anabel Pantoja.

A més, la 'influencer' deixava clar que no passaria Nadal amb el seu xicot. Però, què ha passat perquè cadascú hagi decidit agafar camins separats?

Pel que sembla, voldrien gaudir d'aquest temps amb les seves famílies i descobrir cap a on va la seva relació.

Foto d'Omar Sánchez i Marina Ruiz a 'Pesadilla en el paraíso'.
Marina Ruiz i Omar Sánchez es van conèixer a 'Pesadilla en el Paraíso'. | Telecinco
 

«Aquest mes de desembre ha estat més de bogeria, ha estat de més esdeveniments i hem hagut d'estar més aquí», començava explicant la jove.

«Què passa? El mes de gener no estarem gairebé a Madrid. Si hem de venir per alguna cosa serà eventual de dos o tres dies».

«Hem pensat que per què estarem mantenint un pis si ara canviarà tot», insinuava fent saltar totes les alarmes.

Captura d'un story d'Omar Sánchez amb la seva xicota Marina Ruiz.
Omar amb la seva xicota, Marina. | Instagram @omar_sanchez33
 

«Ara els nostres plans han canviat i estarem entre Còrdova i les Canàries», aclaria. D'aquesta manera sembla que, de moment, prefereixen viure separats.

«Hem decidit deixar el pis perquè no som rics, però al final també Omar està de lloguer allà i jo a Còrdova. No som el banc d'Espanya. Nosaltres pensàvem que faríem més vida a Madrid i no», deixava caure.

Anabel Pantoja descobreix que Omar Sánchez no passarà Nadal amb la seva nova xicota

«A més, us dic una cosa. A Omar i a mi ens passa una cosa: Madrid ens angoixa moltíssim. És una ciutat que m'encanta perquè té molta vida i oportunitats de feina, però no m'acostumo a viure aquí. És molt estressant».

Per tant, tot indica que la capital no els ha rebut tan bé com s'esperaven. I pel que fa a allò que passarà a partir d'ara entre ells, queda clar que necessitaven un descans. «Aquestes festes de Nadal hem dit que les passaríem amb les nostres famílies», ha explicat Marina.

Foto de Marina Ruiz, la xicota d'Omar Sánchez.
Marina Ruiz i el seu xicot deixaran de viure junts. | Telecinco
 

«Omar ha estat molt de temps en un reality i jo tinc ganes d'estar amb el meu pare després que es morís la meva iaia. Hem decidit que ell estarà amb la seva família i jo amb la meva», sostenia. Això sí, a Reis podran retrobar-se.

«El dia de Reis el passo allà a les Canàries amb ell. Ho farem així i ja l'any que ve ho organitzarem d'una altra manera», ha declarat.

I és que Marina té por de fer malbé la seva relació per anar tan de pressa, un motiu pel qual prefereixen trepitjar el fre.

Primer pla d'Anabel Pantoja i el seu exmarit Omar Sánchez somrient.
Anabel Pantoja i Omar Sánchez van estar casats només durant 4 mesos. | GTRES
 

«Si hi ha una cosa que he après en les meves anteriors relacions és la importància d'anar a poc a poc. Ens està anant molt bé i ho farem així. Sí que és veritat que ens trobarem molt a faltar».

Molts han vist en aquesta decisió una possible pista sobre una ruptura anunciada. I és que molt pocs apostaven per la parella després del seu pas per Pesadilla en el Paraíso.

Sobretot perquè quedava clar que Omar seguia dolgut després de la seva ruptura amb Anabel Pantoja, encara que Marina sembla haver-lo ajudat a curar aquestes ferides.

Des que es van conèixer, l'espurna no trigava a saltar entre tots dos. «El destí m'ha posat Omar pel camí i em sento agraïda i beneïda», deia Marina sobre aquesta qüestió.

«No estava buscant res, però de cop ve una persona i et canvia els esquemes i el pensament, i ell estava igual».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp