Fotografia de la Família Reial

Nou escàndol reial: «Vaig deixar la infanta. No era bo entrar a la família reial»

Ara, però, mantenen una bona relació i, fins i tot, coincideixen en competicions

Cayetano Martínez d'Irujo s'ha sincerat sobre la seva relació amb la Infanta Helena. El fill de la duquessa d'Alba i la germana de Felip VI van estar junts fa més de dues dècades. El germà d'Eugenia Martínez d'Irujo va reaparèixer ahir en el programa que condueix Toñi Moreno en 'Canal Sur', 'Un año de tu vida'. El genet es va oblidar dels focus i les cambres i es va sincerar més que mai.

El distanciament amb tots els seus germans i la seva jove xicpta van ser alguns dels temes dels quals va parlar Cayetano Martínez d'Irujo, però no els únics. El fill de la duquessa d'Alba es va atrevir a parlar de la seva relació sentimental amb la Infanta Elena, a qui té gran estima en l'actualitat.

Fa més de 20 anys, la primogènita del rei emèrit i el genet van tenir un romanç que Cayetano Martínez d'Irujo va titllar d'«apassionat». «La infanta necessitava a una persona forta al seu costat i, segons sembla, jo era el triat», va assenyalar. A més tant la duquessa d'Alba com la reina Sofia estaven encantades amb aquest romanç. «Vam estar junts tres mesos, és una persona excepcional», li va comentar el genet a Toñi Moreno amb bon record.

Actualment, mantenen una bona relació

Encara que es deia que la parella va decidir prendre camins separats per «pressions externes», el Comte de Salvatierra no va dubtar a fer públic el motiu real pel qual la seva relació mai va arribar a bon port. «Jo estava lluitant per sortir de la meva cel·la educacional, de responsabilitats, pressió d'una família, com els Alba, semblant a una família reial, sense ser-ho», per la qual cosa ficar-se en una Casa Reial no era la millor opció per a ell.

Finalment, Cayetano Martínez d'Irujo va veure concedit el seu desig de deslligar-se d'aquesta vida impostada i ella va formar una família al costat d'un home que va ser vist amb bons ulls pels reis d'Espanya. Malgrat aquesta separació 'forçosa', en l'actualitat la infanta Helena i el genet mantenen una bona relació. I és que és molt comú veure'ls junts en alguna competició eqüestre.