Fotomuntatge de les cares de Cayetano Rivera i Eva González

Cayetano Rivera s'assabenta del secret d'Eva González mirant el mòbil

Eva González ha revelat una cosa que pocs sabien

Cayetano Rivera i Eva González formen una de les parelles més sòlides i envejades del panorama nacional. Ell, torero, membre d'una de les estirps més famoses d'Espanya, guapo i discret com pocs.

Ella, model i presentadora d'èxit. Amb 41 anys, Eva presumeix d'un físic envejable i d'un somriure que ha captivat generacions senceres d'espectadors televisius.

El casament, el 2015, a Mairena de Alcor, va ser un dels esdeveniments de l'any. Va ser una de les darreres vegades que es va poder veure Cayetano amb tots els seus germans: Fran, Kiko i Julián, junts i units.

Des de llavors, han tingut un fill, Cayetano, nascut el 2018, i han superat una crisi molt greu. El seu pitjor malson arribava en forma de portada de revista i té nom i cognom: Karelys Rodríguez

Aquesta jove canària assegurava haver mantingut un idil·li amb Cayetano sense que Eva ho sabés durant molt de temps. Allò va posar la parella en un perill en què no havia estat mai i els rumors de separació no van trigar a arribar.

Ells van afrontar la situació com van poder i finalment van decidir seguir junts, malgrat tot. Transcorregut el temps, aquest cop els ha enfortit més com a parella. Al·lèrgics a la popularitat i als mitjans, intenten portar una vida discreta i no entren en polèmiques, ni són adeptes als reportatges pagats.

Eva presenta La voz a Antena 3 i Cayetano segueix torejant i col·laborant en projectes solidaris i de caràcter social. Eva, a més, està potenciant molt el seu perfil com a influencer, amb 1,4 milions de seguidors a Instagram. Precisament, ha estat a través del telèfon mòbil, per on Cayetano s'ha assabentat d'un secret de la seva dona.

El secret d'Eva González que Cayetano descobreix amb el mòbil

Eva González és l'enveja de moltes dones gràcies al seu físic espectacular. A més del fet  que la genètica ha estat generosa amb ella –fa 1,77 i presumeix de cos –, Eva es cuida molt.

Als seus gairebé 42 anys, la dona de Cayetano cuida molt la seva alimentació i se sotmet a tractaments de bellesa permanents per potenciar encara més la seva anatomia. El seu marit acaba de descobrir, mentre navegava per Instagram, que la seva dona s'ha fet un tractament revolucionari per tonificar i modelar la seva silueta.

La zona que Eva ha volgut potenciar és el gluti. Realitzar-ho i tonificar-ho amb una màquina que únicament té un centre de Sevilla i que mitjançant impulsos elèctrics no invasius i indolors obté resultats increïbles.

Ella al·lucina i assegura que és «impressionant això d'aquesta màquina, de veritat, heu de venir a provar-la».

Eva González
Eva González ha revelat el truc per tenir un gluti perfecte | INSTAGRAM

Al 'stories' que ha penjat al seu Instagram, i que ha vist el seu marit, se la veu semi tombada i molt relaxada, amb el seu telèfon intel·ligent. La màquina, a la zona dels glutis, va fent la seva funció, mentre ella es pren un temps de descans i de relaxació.

Cayetano, molt reservat sobre la seva situació familiar

Cayetano ja té més pistes sobre com es cuida la seva dona per lluir tan maca i esvelta sempre. Ell n'està tan enamorat com el primer dia i tot el que ella faci per sentir-se millor li sembla perfecte.

Cayetano no vol que es parli d'ell, si no va relacionat amb la seva professió de torero. Però, no ho aconsegueix, ja que una de les últimes polèmiques ha estat en relació amb els seus germans. Després de dir-se de tot en públic, Fran i Kiko han situat en una posició complicada el fill mitjà dels fills de Paquirri.

Cayetano Rivera i Eva González amb el seu fill
Cayetano Rivera i Eva González amb el seu fill | GTRES

Ell té bona relació amb tots dos i li fa mal aquest distanciament que ja sembla definitiu. S'ha parlat de crisi entre ell i Fran, encara que ell segueix amb la seva filosofia de no parlar de res i que els problemes es resolguin a casa.