Primer pla de Kiko Matamoros amb posat seriós

Kiko Matamoros desconeix que una malaltia impedeix l'embaràs

Kiko descobrirà què ha passat quan torni a Espanya

Kiko Matamoros fa molt de temps que treballa a la televisió i pensava que la seva participació a Supervivientes 2022 seria senzilla. Tot i això, cada vegada ha de superar més obstacles i els seus companys no li estan posant el camí fàcil. No és un dels aspirants al premi final, aquest lloc l'ostenten altres cares com Anabel Pantoja o Nacho Palau.

Kiko Matamoros està travessant un moment delicat i en el terreny personal tampoc no li va bé, de fet ha rebut una mala notícia. Encara no ho sap, però quan torni a Espanya descobrirà que una malaltia està frenant un embaràs molt esperat. El seu fill Diego està sortint amb la influencer Marta Riumbau, que ha confessat els seus problemes per ser mare.

Imatge de Kiko Matamoros.
Kiko Matamoros rebrà la informació quan arribi a Espanya | TELECINCO

Kiko ha reconegut que com a pare ha comès diversos errors, però ha après d'ells i s'ha convertit en un avi fantàstic. Estava desitjant que Diego ampliés la família, ja que sap que és una de les seves grans il·lusions des que es va separar de la seva darrera parella. No comptava que un problema de salut interrompés aquests plans i la situació cada vegada és més complicada.

Kiko descobrirà quan acabi Supervivientes 2022 que la seva nora Marta ha confessat la situació per evitar especulacions. Els ha explicat als seguidors que la seva «reserva ovàrica és molt baixa», situació que es complica tenint en compte la malaltia que pateix. Pateix endometriosi i vol que el públic sàpiga en què consisteix aquesta anomalia.

Matamoros donarà suport a la seva família en tot el necessari, malgrat que tampoc té una relació massa estreta amb Marta Riumbau. La influencer es va enamorar de Diego fa poc temps, però sap que el seu embaràs serà delicat. Està seguint diversos tractaments, malgrat que cap no li garanteix que sigui mare.

Kiko Matamoros ha estat diversos mesos aïllat

Kiko sap que Diego va patir perquè una de les seves exparelles va jugar amb els seus sentiments: li va dir que seria pare i era mentida. El jove està desitjant portar un nen al món, però la nova parella té problemes i el camí no serà senzill. Marta ha aprofitat per llançar un missatge i intentar conscienciar la societat.

Primer pla de Diego Matamoros.
Kiko Matamoros desconeix què passa amb el seu fill | Instagram: diegomatflo

«De vegades preguntar sobre els plans de tenir fills pot ser complicat perquè no saps si aquesta persona ho està intentant o si no vol. Vull explicar la meva experiència perquè moltes dones passen per això i no tenen informació. És un tema que ho normalitzes i no ha de ser tabú», ha comentat la influenciar al seu compte d'Instagram.

Matamoros parlarà amb la seva nora quan torni a Espanya, ja que ha estat molt valenta i es mereix una felicitació. Marta Riumbau ha passat a formar part d'una família mediàtica i qualsevol dels seus passos es converteix en notícia, per això ha de tenir molta cura. Ha tractat el tema amb una exquisida delicadesa i està rebent moltes felicitacions.

Kiko Matamoros vol tornar a ser pare

Kiko té el suport de Diego en el seu projecte més personal, tornar a ser pare, així que ell també estarà al seu costat. L'influencer s'ha enamorat de Marta i vol formar una família al seu costat, somni que està sent força difícil.

«Es necessiten de deu a dotze òvuls per a una inseminació, fet que normalment es treu en una sola vegada. Però en el meu cas això és impossible i s'haurà de repetir més d'una vegada perquè jo no tinc tants òvuls». Riumbau vol donar visibilitat al problema perquè altres dones no se sentin malament quan s'enfrontin a una situació semblant.

Matamoros està a punt de tornar a Espanya, però és possible que no ho faci com a guanyador de Supervivientes 2022. Tot i això, la seva parella està orgullosa d'ell perquè sap que s'ha esforçat molt i que està aguantant situacions extremes.