Carlota Corredera

Carlota Corredera trenca el silenci i el seu marit Carlos confirma els rumors

Carlota Corredera ha parlat fort i clar

Carlota Corredera ha reaparegut a les nostres vides després de diversos mesos allunyada del focus mediàtic per parlar sobre un dels temes del moment.

El passat 25 de març, Carlota va anunciar per sorpresa que havia pres la decisió de deixar el seu lloc de treball a Sálvame.

Carlota Corredera plorant en un plató de televisió
Carlota Corredera viu un moment professional bastant complicat | Telecinco

«Han estat 13 anys, tota una vida en aquest programa. He estat molt feliç, el més important de la meva vida m'ha passat a Sálvame. Me'n vaig contentíssima i, sobretot, molt agraïda», va dir Carlota Corredera amb llàgrimes als ulls.

Encara que en aquell moment ningú se'n va adonar, la seva sortida del programa ha pogut estar marcada per la seva suposada implicació a l''Operación Deluxe', una trama d'espionatge il·legal que es va gestar als despatxos de La fábrica de la tele.

Des de llavors, no hem tornat a veure Carlota Corredera a cap dels espais de Mediaset España. I, malgrat que va assegurar que molt aviat tornaria a l'empresa de Fuencarral amb un nou projecte televisiu, de moment no se'n sap res.

Ara, Carlota Corredera ha trencat el seu silenci per parlar sobre l'estrena de la docusèrie, En el nombre de Rocío. Com tots sabem, la gallega sempre ha estat una fèrria defensora del testimoni de Rocío Carrasco, per això no ha volgut deixar passar l'ocasió per donar la seva opinió sobre aquesta nova entrega.

Carlota Corredera parla fort i clar sobre la seva gran amiga

Carlota Corredera no ha tingut cap problema a llançar un missatge a totes aquelles persones que tenen por del que Rociíto pugui fer públic en aquesta nova producció audiovisual.

Les càmeres d'Europa Press han tingut l'oportunitat de parlar amb l'escriptora que ha deixat entreveure que sí que ha vist les dues primeres entregues d'aquesta nova sèrie documental.

«Per fi s'ha estrenat i me n'alegro molt. Ja sabeu que estic sempre a l'equip de Rocío, encara que no estigui amb ella a Mediaset i al programa», va començar dient Carlota Corredera.

Rocío Carrasco
Carlota Corredera parla de la nova docusèrie de la seva amiga Rocío | MEDIASET

«Estic sempre al seu equip, molt contenta de veure-la. M'encanta que treballi perquè això també significa reparació per a ella».

Pel que fa a la decisió que ha pres Carrasco de dir tota la veritat sobre la seva família tan mediàtica, Carlota té una opinió molt clara.

«Ella ho va explicar, va estar a punt de llevar-se la vida i ara volia ser un Fènix i ho ha aconseguit. És la seva decisió. Al final és una persona de la qual hem parlat molt, i ara arriba el seu moment, no deixarà ningú indiferent i cal respectar-ho».

Carlota Corredera està gaudint al màxim el seu retir televisiu

Carlota Corredera no està passant per un dels millors moments, professionalment parlant, però això no li ha impedit gaudir de la vida al màxim.

Des que va decidir allunyar-se del focus mediàtic, la presentadora ha tingut l'oportunitat de viatjar a llocs que sempre havia volgut visitar. Però, sens dubte, el més valuós per a ella ha estat poder passar més temps amb la seva filla.

I ha estat, precisament, quan les càmeres d'Europa Press li han preguntat per la seva  faceta com a mare, quan Carlota Corredera no ha pogut evitar emocionar-se.

Imatge de Carlota Corredera amb el seu marit Carlos de la Maza
Carlota Corredera està gaudint de la seva família al màxim | GTRES

«Crec que soc una gran mami, això diu la meva filla. Jo crec que soc una mami molt pacient i tinc molta complicitat amb la meva nena. Ara farà 7 anys i vulguis o no, la complicitat creix , és meravellós veure-la i passar temps amb ella, és meravellosa».

Aquesta retirada forçada també li ha servit per fer realitat un dels somnis que compartia amb el seu marit: obrir el seu negoci.

Segons ha informat fa uns dies la revista Semana, el matrimoni ha creat una societat centrada en 'operacions de càmeres de cinema, televisió, vídeo i produccions cinematogràfiques.