Imatge de Rocío Carrasco.

La millor amiga de Rocío Carrasco revela el dia en què volia posar fi a la seva vida

Rocío Carrasco va estar a punt de posar fi a la seva vida el 2019

Rocío Carrasco va canviar la seva vida fa un any. Va dir prou després d'estar més de dues dècades en silenci i haver d'aguantar totes les falsedats que es comentaven d'ella als platós de televisió.

La filla de Rocío Jurado va posar punt final a la seva retirada mediàtica, que molts creien que mai es produiria. Però finalment la filla de Rocío Jurado es va animar.

Amb la primera docusèrie, Rocío, explicar la verdad para seguir viva, va revelar les veritats de l'infern que va viure amb Antonio David.

Captura de 'En el nombre de Rocío'.
Rocío Carrasco estrena documental i tornarà a fer parlar molt | Telecinco

No contenta amb aquesta primera docusèrie, Rocío Carrasco volia aprofundir més en aquells que li han fet tant de mal. Un profund dolor que la va fer quedar literalment tancada a casa veient com l'atacaven aquells de la seva mateixa sang.

Rocío Carrasco es va sincerar per explicar el seu patiment

Rocío va decidir gravar una nova temporada de la docusèrie sobre la seva vida que parlava sobre la seva família mediàtica. Aquella que tan mal parlat d'ella i ha guanyat diners a costa seva mentre aquesta assistia aterrida al que s'explicava sobre ella.

Primer pla de Rocío Carrasco amb cara de sorpresa
Rocío Carrasco ha dit prou i ha parlat de la seva vida | GTRES

Durant la primera docusèrie, una de les periodistes que va ser abanderada de la lluita de Rocío Carrasco va ser la presentadora de Contar la veritat per seguir viva, Carlota Corredera.

L'expresentadora de Sálvame, que ara es troba sense feina, va treure sempre la cara per Rocío quan alguns retreien el seu relat. Sempre s'ha mantingut ferm a la seva postura a favor de la madrilenya.

▶️ Rocío Carrasco cuenta la verdad sobre la separación de sus padres, Rocío Jurado y Pedro Carrasco

Parla Carlota Corredera, el gran suport de la filla de Rocío Jurado

Actualment, malgrat que no la veiem a la televisió, segueix tot el que està passant després de l'emissió dels dos primers capítols de En el nombre de Rocío. En un photocall de l'Universal Music Festival al qual ha anat aquest dilluns, Corredera ha parlat de la figura de la seva amiga.

Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i Carlota Corredera
Rocío Carrasco ha rebut el suport de Carlota Corredera | Catalunya Diari

«Per fi s'ha estrenat, jo m'alegro molt. Sabeu que estic sempre amb l'equip, encara que no estigui amb ella a Mediaset i al programa, estic sempre al seu equip», deia orgullosa.

«Molt contenta de veure-la i sobretot que s'ha anunciat avui que cantarà també. M'encanta que treballi perquè això també significa reparació per a ella», seguia opinant sobre com veu la madrilenya.

«Va estar a punt de posar fi a la seva vida i ara volia ser un Ave Fènix»

Sobre la decisió que va prendre la seva amiga per explicar-ho tot a la televisió, Carlota afirma el següent. «Ella ho va explicar, va estar a punt de posar fi a la seva vida i ara volia ser un Ave Fènix, ho ha aconseguit, és la seva decisió. Al final una persona de la qual hem parlat molt, ara arriba el seu moment, no deixarà ningú indiferent i cal respectar-ho», prosseguia la seva exposició.

La viguesa va recollir fa uns dies un premi per la tasca en defensa de la igualtat
Carlota Corredera ha donat suport a la seva amiga | GTRES

A més, també hi ha hagut temps per preguntar-li per la seva faceta de mare, i la seva cara ho diu tot amb la felicitat que sent en ser-ho.

«Crec que soc una gran mare, això diu la meva filla. Crec que soc una mare molt pacient i tinc molta complicitat amb la meva nena. Ara farà 7 anys i és meravellós veure-la i compartir temps amb ella, és meravellosa».

Sens dubte, aquests mesos que ha estat fora de la televisió han servit a Carlota per descansar, i veure una nova perspectiva de tot. Alhora, aquesta aturada laboral li ha permès estar més amb els seus, especialment amb el seu marit Carlos i la seva filla Alba.